« Tilbage
Glassolutions_Heat-soaktest hærde ovn

Hærdet og heat-soak testet glas til hurtig levering

Sidst revideret nov 2019
Glassolutions

Udvidet service og bedre sikkerhed fra GLASSOLUTIONS

GLASSOLUTIONS har udvidet produktionen i Kjellerup med en ny hærdeovn, et sliberi samt en heat-soak ovn, hvilket muliggør, at kunderne nu kan bestille hærdet og heat-soak testet glas til hurtig levering.

”Vi har tidligere hentet det hærdede glas hjem fra udlandet, hvilket kunne betyde lange leveringstider” oplyser produktionsdirektør Jesper H. Rasmussen, ”men vi er glade for nu at kunne tilbyde vores kunder danskproduceret hærdet glas til fantastiske leveringstider”, tilføjer han.Investeringen i en heat-soak ovn er foretaget udfra et ønske fra kunderne om at få en øget sikkerhed i forhold til sprængninger. Denne sikkerhed kan de nu få ved at lade glasset gennemgå en heat-soak test.

Bagrunden for at lade hærdet glas heat-soakteste er, at der i sjældne tilfælde kan forekomme nikkelsulfidindeslutninger i hærdet glas, og dette kan få det til at sprænge. Ved at foretage heat-soak testen i produktionen, fremprovokeres en kontrolleret sprængning af glasset, hvis det indeholder nikkelsulfidpartikler, der er indesluttede. Dette giver sikkerhed for både kunde og slutbruger, da risikoen for nikkelsulfidindeslutninger dermed minimeres.En komplet leverance

GLASSOLUTIONS’ nye hærdeovn vil give mulighed for at imødekomme den stigende efterspørgsel på hærdet glas samt sikre en komplet leverance, hvilket i sidste ende vil spare tid for GLASSOLUTIONS’ kunder og give dem mulighed for at yde en bedre service til deres kunder.

”Implementeringen af hærdeovn, heat-soak ovn og sliberi har været en spændende proces, og vi ser frem til at kunne imødekomme det stigende behov for hærdet glas. Vores ambition er at følge med vores kunder, og være de bedste på markedet til at supportere dem” slutter Jesper H. Rasmussen.Kontakt info til leverandør


Glassolutions - Se profil
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 København S

glassolutionsdk|saint-gobain.comAndre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev