Rådgivning om glas

Glasfakta tilbyder ydelser indenfor et bredt spektrum af glasområdet og tilhørende konstruktioner.

Rådgivning kan dreje sig om valg af bygningsglas med forskellige funktionskrav. Hvordan opfyldelse funktionskrav i henhold til myndighedskrav som gældende bygnings, herunder dimensionering, sikkerhed, termisk indeklima, akustiske krav, energiforbrug.

Facaderådgivning

Glasfakta rådgiver omkring udførelse og projektering af facadekonstruktioner, solafskærmning og lignende.


Besigtigelse

Glasfakta udfører rapportering af monteret og skadet bygningsglas, kontrol og beskrivelse af monteret glas, samt uvildig forhåndsrapportering af skadeårsag. Vi udfører uvildig vurdering inden eventuel syn og skøn.


Beskrivelse

Glasfakta kan gennemgå jeres projekt. Vi udfører rudebeskrivelser og sammenskrivning af forskellige funktioner i forbindelse med myndighedskrav, samt bygherre og arkitektoniske ønsker.


Sparring

I kan med Glasfakta tage en dialog om fordele og ulemper, stærke og svage sider, samt trusler og muligheder. I kan få hjælp til afklaring af krav og muligheder i generelle sammenhænge ved brug af funktionsglas i byggeri og tolkning af regler, standarder og vejledninger.


Kurser

Glasfakta afholder kursus og foredrag om glas for alle interesserede – gerne tilpasset aktuelle ønsker. Kurser og foredrag kan være for virksomheder, institutioner og foreninger. Se f.eks. her.


Yderligere information kan fås ved at rette henvendelse til:

Glasfakta Aps.

Tlf.: 8626 6244

Lars G. H. Jørgensen

lgj@glasfakta.dk

Mobil 4045 3799

Carl Axel Lorentzen

cal@glasfakta.dk

Mobil 2018 5239