Markedsføring af din virksomhed på Glasfakta.dk

Præsentér virksomhedens produkter og løsninger i spændende artikler og i vores galleri

Hvis du vil markedsføre dine produkter og kompetencer på glasområdet over for en attraktiv, interesseret målgruppe, så er www.glasfakta.dk det rette sted. Mere end 200 besøger hver dag vores hjemmeside for at søge information eller få inspiration. Dine unikke glasløsninger kan præsenteres i artikler, i vores galleri eller i bannerannoncer, se nedenfor. Ring til os på telefon 86 266 244 eller klik på knappen nederst på siden og udfyld formularen – så hjælper vi dig i gang med en stærk målrettet markedsføring.

Artikel med link til hjemmeside

Artikel med produktnyheder, glasløsninger eller kompetencer, herunder virksomhedsinformation, link til hjemmeside og introduktion på forsiden af Glasfakta.dk: Kr. 1.850 pr. år.

Artikelpakke med 5 artikler

5 artikler med produktnyheder og cases med virksomhedsinformation, link til hjemmeside og introduktion på forsiden af Glasfakta.dk: Kr. 7.500 pr. år.

Virksomhedsprofil

Virksomhedsprofil med beskrivelse, videoer og 4 billeder (vises også i galleriet), logo på hjemmesiden og firmalogin til alle artikler. Telefonisk teknisk vejledning hos Glasfaktas medarbejdere er i rimeligt omfang inkluderet: Kr. 7.500 pr. år.

Login til alle artikler

Årsabonnement med login til alle artikler: Kr. 1.250 pr. år.

Bannerannoncer

I kan også få bannerannoncer på Glasfakta.dk. Topbanner og boksbanner vises på forside og udvalgte artikelsider, der er relevante for firmaets produkter, f.eks. topbanner i 6 måneder: Kr. 7.500 for 6 mdr.

Vi kan også oprette en profilpakke helt individuelt for dig. Kontakt os og lad os finde en løsning, der passer til dine behov. Ring til os på telefon 86 266 244 eller klik på knappen herunder og udfyld formularen.

Klik her for annoncering

Standardbetingelser for artikler og bannerannoncer på Glasfakta.dk

For English, please click here.