Om os

Glasfakta tilbyder viden, inspiration og rådgivning om anvendelse af glas og glaskonstruktioner i byggeri

Glasfakta.dk er et af glasbranchens samlingspunkter og en alsidig platform for glas, vinduer og facader med inspiration og spændende løsninger kombineret med værdifuld viden og fakta.

Glasfakta har stor ekspertise inden for et bredt område om glas og vil informere om regler og faktuelle forhold om glas samt komme med anbefalinger og vejledning om forhold, som man bør overveje i forbindelse med anvendelse af glas. Glasfakta vil følge udviklingen i Danmark, og i stor udstrækning også i udlandet.

Præsentation af leverandører, produkter og løsninger

Virksomheder, der arbejder med eller rådgiver omkring glasløsninger i byggeri, kan bruge Glasfakta.dk til at præsentere virksomhedens produkter og løsninger i artikler med beskrivelse og billeder. Virksomheder kan også komme med i Glasfaktas leverandørregister og endelig er der mulighed for at præsentere virksomheden på topbanner og boksbanner på forside og udvalgte artikelsider, der er relevante for firmaets produkter. Se mere her.

Rådgivning og kurser

Glasfakta tilbyder også direkte sparring og rådgivning for bygherre, entreprenører, leverandører eller arkitekter, som ønsker konkret bistand til løsning af aktuelle byggesager eller problemstillinger.

Herudover afholdes kursus og foredrag om glas for alle interesserede – gerne tilpasset aktuelle ønsker. Kurser og foredrag kan være for virksomheder, institutioner og foreninger. Se f.eks. her.

Erfaring og kompetence

Der er stor viden og erfaring hos ophavsmændene bag Glasfakta, der oprindelig er opstået i et samarbejde mellem ingeniør Carl Axel Lorentzen og ingeniør Lars G. H. Jørgensen. Carl Axel Lorentzen har mere end 30 års erfaring inden for glasbranchen og teknisk information til glaskunder i Danmark og Norden, og Lars G. H. Jørgensen har gennem mere end 20 år arbejdet med projektering af glas- og facadekonstruktioner.

Yderligere information om Glasfakta ApS kan fås ved at rette henvendelse direkte til direktør Lars G. H. Jørgensen ved mail lgj@glasfakta.dk eller på telefon 86 266 244.

Vores adresse er: Glasfakta, Jens Juuls Vej 17, 8260 Viby J.


If you want to promote your company, competencies and solutions on Glasfakta.dk, please click here for further information.