« Tilbage
CABINN SnoerAlu

Facadeløsning til Danmarks største hotel

Sidst revideret okt 2019
Glarmestre Snoer og Sønner

Danmarks største hotel, CABINN Copenhagen, er netop åbnet på Kalvebod Brygge

SnoerAlu har projekteret og leveret glasløsninger til hotellet, herunder hotellets facade. SnoerAlu har optimeret glasprojektet og konstrueret hele løsningen i Schüco aluminiums profiler, såvel indgangspartier, vindfang samt skyde-og flugtvejsdøre.


”CABINN Copenhagen er et godt eksempel på, hvordan man kan optimere både projektering, konstruktion og montage ved at bruge et og samme system til såvel simple som komplekse dele af glasløsningen.”

Sådan lyder det fra Torben Snoer, Adm. direktør og glarmester i SnoerAlu. I øjeblikket lægger SnoerAlu sidste hånd på den 2,7 millioner kroners glas- og facadeløsning, der er leveret til det nye populære CABINN hotel i København. Leveringen er håndteret direkte med bygherre selv Niels Fennet, der ejer hotellet og har opført CABINN hoteller siden 1990.


Langtidsholdbar og kosteffektiv løsning

Som bygningsdel er en facade i sig selv kompleks, idet den skal opfylde særligt mange funktionskrav, både som klimaskærm og lydisolering samtidig med den skal give mulighed for lys, luft og udsyn. Hertil kommer brandkrav og krav til konstruktionen, så facaden kan modstå vindtryk.

SnoerAlu har i sin konstruktion af løsningen sat fokus på at skrue vedligehold ned til et minimum og holde holdbarheden i top. Det giver klare driftsfordele, der gør løsningen særdeles fornuftig, også økonomisk set. Med til driftsfordelene hører løsningens lange holdbarhed, der i sidste ende gavner klimaet i forhold til andre løsninger, der måske i højere grad skal vedligeholdes og udskiftes tidligere.


”CABINN Copenhagen har fået en glasløsning, der bevarer sin tæthed og udseende i mange år frem. En driftssikker og holdbar facade – til en kosteffektiv pris”, slutter Torben Snoer.


Teknisk om glasløsningen

Facaderne og dørpartierne til det nye hotel er konstrueret i Schüco’s højtisolerede aluminiumsprofiler og trelags 48mm energiruder. Aluminiumsprofilerne er indvendigt natureloxerede, hvilket giver en flot klar overgang fra glas til profil. Udvendig er profilerne pulverlakeret RAL som står godt til såvel belægning og murværk. På hotellets førstesal etableres flugtvejsdøre i den store skrå glasfacade på 25x4m. I samme stil er CABINN Copenhagens indgangspartier udstyret med inkorporerede skyde- og flugtvejsdøre.


Om CABINN

CABINN Copenhagen, der er åbnet på Kalvebod Brygge bliver Danmarks største hotel med sine mere end 1.200 værelser og et samlet areal på 21.000kvm. Hotellet åbnede 1. august, dog kun med 600 værelser, men vil rumme mere end 1200 værelser, når det står helt færdigt i oktober 2020. Leverancen fra SnoerAlu forventes afsluttet med udgangen af september i år.Kontakt info til leverandør


Glarmestre Snoer & Sønner A/S - Se profil


snoer|snoer.dk
38 34 03 11Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas