« Tilbage
Drammen sygehus, Glaseksperten MicroShade

MicroShade solafskærmning i termoruder fra Glaseksperten

Sidst revideret nov 2023
Glaseksperten

De nye termoruder fra Glaseksperten holder solens varme ude, men lader det naturlige dagslys slippe igennem.

Den innovative solafskærmningsteknologi fra MicroShade, der er brugt i den nye type termoruder, sikrer, at der er uhindret udsigt til omgivelserne for de personer, der opholder sig i bygningerne.

Glaseksperten og MicroShade har indgået et samarbejde om det patenterede produkt, der vil gøre bygninger mere bæredygtige.

Kort tid efter de ny solafskærmende termoruder var sat i produktion, kunne man mærke en usædvanligt stor efterspørgsel på termoruderne med den nye type solafskærmning. Belægningen adskiller sig fra alle andre typer solafskærmninger på markedet. Produktet MicroShade integreres i enten en 2- eller 3-lags termorude hos Glaseksperten, og det giver en unik løsning, fordi filmen

Ingen andre solafskærmninger på markedet kan opfylde alle tre behov på samme tid

En lang række kunder har allerede fået øjnene op for de kvaliteter, de nye termoruder har. Den vedligeholdelsesfri løsning skaber et forbedret indeklima og lavere energiomkostninger året rundt.


Deutsches Architektur Museum i Frankfurt

Der er et kæmpe potentiale i samarbejdet mellem MicroShade og Glaseksperten, og efterspørgslen er allerede meget stor, og kunder og brugere af produktet er meget begejstrede.

Siden termoruder med MicroShades nye solafskærmning kom på markedet i foråret, er der kommet bestillinger fra danske, norske og tyske kunder. Ruderne er blandt andet monteret i Deutsches Architektur Museum i Frankfurt, et nyt sygehus i Drammen, en skole i Esbjerg og hos store danske virksomheder, der renoverer eller bygger nye domiciler.


Illustration, Drammen sygehus

Kunderne kan se store fordele ved, at solafskærmningen er integreret i termoruden. MicroShade-filmen sikrer, at der ikke bliver for varmt i lokalerne om sommeren, at der kommer masser af lys ind, og at udsigten til omgivelserne ikke bliver forringet. Alternativet er persienneruder eller udvendig afskærmning, som slet ikke har de samme egenskaber.


Illustration, Drammen sygehus


Rent arkitektonisk gør produktet også en stor forskel

Mange moderne bygninger har store glasfacader, men en stor del af disse facader bliver skæmmet af udvendige solafskærmningsløsninger. MicroShade termoruderne gør det muligt for arkitekter at skabe bygninger med rene facader uden at gå på kompromis med solafskærmningen.

MicroShade termoruder er samtidig en løsning, der nedbringer CO2-aftrykket markant sammenlignet med andre produkter. Det skyldes, at materialeforbruget er meget lavt, udvendig solafskærmning er overflødig, og der er ingen vedligeholdelse, fordi solafskærmningen er integreret i ruden. Derudover bliver energiforbruget i forbindelse med køling og opvarmning reduceret på grund af produktets egenskaber.

Store forventninger til vækst

Der er et kæmpe potentiale i produktet, for det er en løsning, der virkelig giver stor værdi for de mennesker, som opholder sig bygninger med den type ruder. Glaseksperten har derfor store forventninger til salg af MicroShade termoruder.

Hos MicroShade forventer man at sælge 30.000 kvadratmeter MicroShade Film i år, men allerede næste år regner man med at sælge over 100.000 kvadratmeter og forventer, det fortsætter sådan de kommende 2-3 år.

Glaseksperten er den eneste virksomhed i Norden, der producerer termoruder med den nye type solafskærmning. MicroShade valgte at samarbejde med den nordjyske glasproducent, fordi Glaseksperten ifølge Henrik Theisler, administrerende direktør i MicroShade er en topprofessionel producent i Danmark og straks kunne se visionerne i et samarbejde.Kontakt info til leverandør


Glaseksperten - Se profil


ordre|glaseksperten.dk
+45 98 92 19 11
MicroShade A/S - Se profil


info|microshade.com
+ 45 72 14 48 48Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas