« Tilbage
Kataloger 2023 Q-railing

Q-railing er klar med et nyt katalog

Sidst revideret maj 2023
Q-railing

I april 2023 udgav gelænderspecialisten Q-railing sit nye katalog. Med næsten 700 nye produkter, herunder to nye glasgelændersystemer og et bredt udvalg af komponenter i rustfrit stål og aluminium af højeste kvalitet, er sortimentet blevet markant udvidet.

Produktchef Robin Zoutewelle siger: "I de seneste måneder har vi udviklet hele to nye glasgelændere med det innovative Q-disc® System til hurtig glasmontering og -justering og udvidet vores eksisterende udvalg af komponenter i rustfrit stål. Dette gør os i stand til at tilbyde vores kunder endnu mere alsidige gelænderløsninger".


Q-railing Easy Glass, Strong

Han fortsætter: "Uanset om man skal bruge standarddele eller tilpassede versioner, er alt muligt med Q-railing. Kunder kan døgnet rundt bestille alle produkter direkte fra webshoppen, hvis de foretrækker det. Og vi tilbyder også præfabrikering, som f.eks. valsning, formontering og katodisk beskyttelse efter kundens specifikationer".

Q-railing Easy Glass, curved

Innovationerne var med på BAU i München

Q-railing deltog i BAU-messen i München i år. Fra 17. til 22. april kunne besøgende se det nye sortiment på stand 528 i hal B2. Besøgende kunne opleve gelændersystemerne og produkterne på egen hånd og se dem i brug. Udover fremvisninger af installationsmulighederne var der mulighed for selv at samle gelændere og se forskellige eksempler på gelændere.


Q-railing Easy Alu

Innovation, design og sikkerhed

Q-railing er en af verdens førende virksomheder inden for gelændersystemer og tilbyder både individuelle produkter og komplette gelænderløsninger. Systemerne og komponenterne er kendetegnet ved høj kvalitet, moderne design, nem montering og gennemtestet sikkerhed. Produkterne kan bruges overalt lige fra private hjem til kontorbygninger og stadioner. Se www.q-railing.com for at få flere oplysninger om Q-railing, det nye produktkatalog samt vores gelændersystemer og produkter.Kontakt info til leverandør


Q-railing Scandinavia - Se profil


sales.dk|q-railing.com
+45 4444 3770Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas