« Tilbage
Baluga, aluminiumsværn fra GLASSLINE

BALUGA easy fra GLASSLINE – værn helt i aluminium uden glas

Sidst revideret aug 2023
GLASSLINE Nordic

GLASSLINE med nyt gelændersystem/værn helt i aluminium

GLASSLINE-mærket er kendt blandt arkitekter, planlæggere og ingeniører for de rammeløse produkter til anvendelse til bygninger. Især er gelænder og værn med glas under BALARDO-produktmærket meget populært. Med BALUGA easy lancerer GLASSLINE for første gang et gelændersystem/værn helt i aluminium uden brug af glas.

Med det nye gelændersystem helt i aluminium opstår der nogle spørgsmål:

1. Hvorfor udvikler og markedsfører GLASSLINE et balustre system nu?

2. Hvorfor bruger GLASSLINE udelukkende aluminium til dette rækværk?

3. Hvordan er systemet opbygget, og hvordan udføres individuel projektplanlægning?

GLASSLINE udvider sit sortiment af gelændersystemer ved at introducere et modulært aluminium balustre system under produktmærket BALUGA. Med virksomhedens kernemærke BALARDO har man fokuseret på gelændersystemer/værn, specifikt med glas. GLASSLINE er den ubestridte markedsleder på sit hjemmemarked i Tyskland og nogle kernemarkeder i Europa. Alt udvikles, produceres og lagerføres i Tyskland, under brandet ”MADE IN GERMANY”

I løbet af de seneste to år har GLASSLINE udvidet sine salgsaktiviteter til at omfatte store, individuelle byggeprojekter, hvor glasværn har været en del af projektet. Nu kan der også tilbydes et modulært balustre- og skinnesystem helt i aluminium, BALUGA easy.


Målet er at udvide kernemærket af GLASSLINE til sikkerhedsgelænder/værn generelt og specifikt balustre- og skinnesystemer under produktmærket BALUGA. BALUGA blev lanceret indenfor sikkerhedsgelænder/værn på BAU2023-messen.

GLASSLINE har besluttet udelukkende at bruge aluminium til BALUGA easy på grund af den lave vægt (15 kg/m) sammenlignet med stålstolpe- og profilskinnesystemer. Det betyder blandt andet en lavere udgift til transport på grund af den lavere vægt, muligheden for at anvende genbrugsråvare, og mulighed for at kunne levere BALUGA easy i alle RAL farver.

BALUGA easy er et modulært balustre- og skinnealuminiumssystem uden svejsede samlinger, som kan konfigureres og præsamles efter kundens krav og leveres direkte til byggepladsen. En systemkonfiguration er tilgængelig som en webbaseret applikation til planlægning af individuelle byggeprojekter. BALUGA easy system består af en top og to sidemonteringsvarianter, og kan også leveres til franske altaner. Afhængigt af installationssituationen kan det termisk adskilte monteringssystem til ETICS - GLASSLINE fix'n slide - tilpasses.


GLASSLINE BALUGA easy inkluderer samling af modulerne og pulverlakering af gelænder/værnmodulerne, en online systemkonfiguration, leveringstider på 10 arbejdsdage (for ubehandlet aluminium) og en attraktiv pris og belastningsværdi. BALUGA easy er en nyttig og attraktiv tilføjelse til BALARDO's helglas gelænder/værn og er det modulære balustre- og skinnesystem til ethvert byggeprojekt, til gavn for arkitekter, planlæggere, bygningsingeniører og installationsfirmaer.

BALUGA easy, fakta og fordele:Du kan afprøve planlægningsmodulet her og se de mange muligheder for udformninger farver og montering.
Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas