« Tilbage
Easy Alu fra Q-railing

Aluminiumsgelænder i høj kvalitet

Sidst revideret jun 2023
Q-railing

Easy Alu er designet med letvægtskomponenter, der er nemme at håndtere under monteringen. Rent prismæssigt er Easy Alu også en letvægter.

Minimalistisk aluminiumsgelænder

Med Easy Alu får du et sikkert og moderne gelænder. På trods af det enkle look er systemet mere end stærkt nok til at give et robust gelænder til en terrasse eller altan. Som med alle andre Q-railing gelændersystemer kan du være sikker på, at Easy Alu-komponenterne er fremstillet af materialer i høj kvalitet med perfekt finish. Aluminiumsdelene bestilles i enten rå, børstet, anodiseret finish eller pulverlakerede. I den pulverlakerede udgave er standardfarven antracitgrå (RAL 7016), men Easy Alu kan bestilles i alle RAL-farver.Easy Alu er nemt at tilpasse

Det er ikke kun overfladen på Easy Alu, der kan tilpasses til dine behov og ønsker. Vi har lavet tre forskellige pakkeløsninger, hvor man kan vælge hvilken, der passer bedst til den givne situation:

  1. Moduler
  2. Præfabrikerede enkeltkomponenter
  3. Standardiserede enkeltkomponenter

1. Moduler klar til montering

Ved denne bestillingsmulighed oplyser du os om dine projektkrav, og vi leverer Easy Alu-moduler, der er klar til montering, præcis sådan som du har specificeret dem. Vi foretager al den nødvendige præfabrikation plus hele processen med formontering. Du modtager specialfremstillede, komplette gelændersektioner plus matchende håndlister. Det eneste, du skal gøre, er at fastgøre aluminiumsgelænderets moduler i gulvet og sætte håndlister på dem.

Denne pakkeløsning er ikke kun velegnet til enkeltstående boligprojekter, men også til storstilede byggerier, hvor der kan spares både tid og penge.

2. Præfabrikerede enkeltkomponenter

Hvis du selv ønsker at foretage formonteringen af aluminiumsgelænderets moduler i dit eget værksted, men alligevel ønsker at slippe for det meste af besværet, er det en god idé at bestille præfabrikerede komponenter. Fortæl os projektkravene, og lad os gøre alt det forberedende arbejde for dig. Du modtager komponenterne med de ønskede længder og huller. De skal herefter blot samles i moduler og transporteres til byggepladsen. Der kan du fastgøre dem til gulvet og sætte håndlisterne på – og gelænderet er færdigt.

3. Standardiserede enkeltkomponenter

Enkeltkomponenter til Easy Alu kan også bestilles direkte fra vores lager. Komponenterne leveres i standardstørrelser og finish, men har den samme høje kvalitet. Forskellen ligger i den mængde af arbejde, som du selv skal gøre. Det er op til dig at tilpasse komponenternes længde, bore huller i dem og/eller pulverlakere dem, samle dem til komplette gelændermoduler og derefter montere dem på stedet.Nem montering af glasset

Easy Alu-systemet har en række smarte funktioner, der giver ekstra komfort i processen med formontering og under selve monteringen. En af dem er Glass Wing-gummiet. Mange almindelige glasgummier til glasgelændere har en tendens til at lukke sig sammen, så snart de er placeret, hvilket gør det vanskeligt at få glasset ind. Men Glass Wing forbliver åbent, indtil glasset er sat i. Så snart glasfyldningen er indsat, klemmer gummiet den fast. Dette betyder, at du kan montere glasset hurtigt og stort set uden at skulle trykke, men alligevel opnår et ultra-sikkert slutresultat.

Nem justering af gelændermoduler

Man kommer indimellem ud for, at et gulv ikke er helt jævnt, men det problem har vi også løst. Med hver topmonteret baluster-gulvflange leverer vi en lille nivelleringsblok. Indsæt den under flangen, så kan du nemt foretage vertikal justering af gelændermodulet. Intet behov for mellemlæg.

Få mere information om Easy Alu gelændersystemet - klik her.Kontakt info til leverandør


Q-railing Scandinavia - Se profil


sales.dk|q-railing.com
+45 4444 3770Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas