« Tilbage

Glass for Europe

Sidst revideret mar 2021
Glasfakta

Glass for Europe er handelsforeningen for Europas planglas sektor

Planglas er det materiale, der indgår i en række slutprodukter, primært i vinduer og facader til bygninger, forruder og vinduer til biler og transport samt solenergiudstyr, møbler og tekniske apparater.

Glass for Europe består af multinationale virksomheder og tusinder af små og mellemstore virksomheder i Europa for at repræsentere hele bygningsglas værdikæden. Glass for Europe er sammensat af planglasproducenterne AGC Glass Europe, Guardian, NSG-Group og Saint-Gobain og samarbejder med nationale partnere indenfor bygningsglasproduktion og forarbejdning over hele Europa. Med i gruppen som associeret partner er Carlex, førende producent af glas til biler.

Planglas produktion


Glas forædling


Planglasprodukt forarbejdning


Vision

Glas er et højteknologisk materiale, der er vigtigt for sikkerheden, komforten og ydeevne i bygninger og biler. Med alle glassets mange applikationer muliggør glas yderligere innovation og forbedrer menneskers liv og miljø.

Mission

Glass for Europe understøtter og muliggør en dynamisk, indflydelsesrig og værdsat planglasindustri i Den Europæiske Union ved hjælp af fortalervirksomhed og målrettede kommunikationsaktiviteter:
Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev