Elektrokome glas ovenlysvindue SageGlas

Elektrokrome glas i ovenlysvinduer hos TV2 i Odense

Sidst revideret maj 2019
SageGlass

TV2 Danmark på Kvægtorvet i Odense, har fået nye VELUX ovenlysvinduer, hvori der er isat SageGlass.


SageGlass Saint-Gobain har leveret og igangsat sine første officielle projekter i Danmark, efter Jacob Ketner Vidkjær tiltrådte som SageGlass forretningsudviklingschef for Skandinavien.


TV2’s medarbejdere havde ønske om, at kunne formørke producerrummet, hvor medarbejderne skal kunne iagttage true-color på producerskærmene, uden at de sidder i komplet mørke, og stadig have bevidstheden om tid, sted og vejret udenfor, ift. komplet mørke.


Rummet skulle også fungere som arbejdsplads, og derfor var naturligt dagslys også vigtigt. Mekaniske screens, persienner og anden ekstern solafskærmning var et no-go! Da man har dårlige erfaringer fra tidligere installationer med store økonomiske udgifter.


Dynamisk solafskærmning vedligeholdelsesomkostninger

Dynamisk solafskærmning direkte i glasset, uden vedligeholdelsesomkostninger i glassets levetid var et ønske, og SageGlass levede op til kravene. Udover at være en færdig termorude, reduceres varmeindtrængningen med helt op til 96%, dvs. en dynamisk styret G-værdi fra 0,38 ned til 0,04 med to mellemliggende stadier. For at opnå denne effekt, tones glasset ned i lystransmission fra 60% til bare 1%. Dermed har glasset også fjernet den generende solblænding og refleksion, som ofte opstår med skarpt sollys.


Dynamisk solafskærmning er løsningen

”Det er en god udvikling for os! Leverancen til TV2 Danmark fortæller bygherrer i Danmark, at de roligt kan investere i denne elektrokrome solafskærmningsløsning fra SageGlass, og priserne er halveret, siden glasset første gang viste sig på dansk jord. Vi startede pionerarbejdet i 1989, og siden da er det bare gået fremad. Vi tror på, at for at få vinde tillid til vores produkt er man nødt til at levere hele pakken, for at skabe tryghed. Således leverer SageGlass alt fra sensorer, ledninger, kontrolstyresystem, glas, og naturligvis kontrol arkitekturen, så kunden, facadeentreprenøren og elektriker står med en samarbejdspartner fra start til slut i processen.


Vi danskere er en lille smule afventende på det nye… vi ønsker ikke problemer i en i forvejen super optimeret byggeproces - og hvem tør tage det første skridt. Men TV2 Danmarks markering er en rigtig god udvikling for dynamiske facadeglas på det danske marked”, udtaler Jacob Ketner Vidkjær fra SageGlass Saint-Gobain til Glasfakta.


Se også artiklen "Dynamisk eller smart glas med elektrokrome virkemidler" fra SageGlass.Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas