« Tilbage
Optilite_ORIVENT41L

ORIVENT 41L ovenlys i glas til røg- og brandventilation

Sidst revideret apr 2024
Optilite

Orivent 41L er et innovativt glasovenlyssystem, der både giver optimal brand- og komfortventilation og lukker dagslyset ind i bygningen. Systemet er velegnet til flade tage (taghældning max. 1:7) samt til tørre og opvarmede rum. Materialer og konstruktion er i høj kvalitet, som sikrer lang levetid, og det er nemt at betjene.Orivent 41L glasovenlys er med til at forbedre indeklimaet og hjælper med at køle luften ned i bygningen om sommeren. Systemet giver også mulighed for at spare energi på grund af de høje isoleringsegenskaber og reducerer behovet for anden ventilation og belysning.

Glasset i Orivent 41L er designet til at holde til høje snebelastninger, mens det ligeledes hjælper med at holde vores bygninger varme i den kolde tid og kølige, når solen skinner, samtidig med at vi stadig får sollys ind i bygningen.

Den nemme betjening og installation gør Orivent 41L til en oplagt mulighed for både nybyggeri og renoveringsprojekter.


Orivent 41L fås i forskellige størrelser og i flere farver indvendig og udvendig. Systemet leveres i bredder på 900 mm, 1000 mm og 1200 mm og i længder fra 900 mm op til 2400 mm, og alle løsninger betjenes med kun ét åbningssystem.

Se flere specifikationer for Orivent 41L – klik her.

Vi står til rådighed for yderligere information om Orivent 41L og kan hjælpe dig med at vælge det rigtige tilbehør og konfigurationer, så komfort, sikkerhed og energieffektivitet optimeres.Kontakt info til leverandør


Optilite - Se profil


optilite|optilite.dk
+45 75 64 82 00Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas