« Tilbage
Glasbaldakin fra OnLevel Nordic

AIRFORCE glasbaldakin - der er tænkt på det hele

Sidst revideret maj 2023
OnLevel Nordic

Vi ved, at vi ikke hver dag kan forvente sol fra en skyfri himmel og ingen vind. Derfor har vores innovationsteam udviklet en højdejusterbar baldakin, med selvudløsende afdækning. OnLevel-designerne har også tænkt på nem montering, så du kan færdiggøre dit projekt hurtigt og enkelt. OnLevel AIRFORCE er allerede årets vinder blandt vores nye produkter.

Fremstillet af robuste materialer, der kan modstå vejr og vind

Leder du efter en baldakin, der kan tilpasses dine behov? Uanset om du har brug for beskyttelse mod vind eller mod regn, så beskytter denne baldakin. Den højdejusterbare baldakin er lavet af robuste materialer, der kan modstå vejr og vind, hvilket gør den perfekt til enhver udendørs anvendelse.


Nem og enkel montering

Vores baldakin er nem og hurtig at montere og vil give din bolig en umiddelbar, iøjnefaldende opdatering. De klare glaspaneler giver et slankt og moderne look, der vil komplementere ethvert hjem.

Flere profiler kan forbindes med hinanden

Det modulære design betyder, at flere profiler kan forbindes med hinanden, så det er muligt at skabe en baldakin i den længde, man ønsker.
Ingen boreforskydning i lamineret sikkerhedsglas

Vores innovative design betyder, at der i sikkerhedsglasset kun behøver at være huller i det stykke glas, der vender ned ad, hvilket gør installationen til en leg. Plus, vores højkvalitetsglas sikrer, at din baldakin vil se flot ud og holde i mange år.


Væsentlige egenskaber

• Fastgørelse af glasset fra siden

• Højdejusterbar med integreret klik profil afdækning

• Afdækket fastgørelse

• Enkeltsidet fastgørelse

• Flere profiler kan monteres i forlængelse af hinanden

• Kun det nederste glas kræver boring, så der er ingen forskydning af huller i sikkerhedsglasset.

• Glasfremspring max. 1100mm

• Egnet til 16,76 og 21,52 mm glas

Højdejusterbar montageblok

Sikkert og alligevel fleksibelt. Vi ville ikke være OnLevel, hvis vi ikke konstant arbejdede med videreudvikling af vores produkter. Vi har således opnået betydelige forbedringer af konstruktion og montagetolerancer ved at udnytte de særlige designmuligheder, som ekstrudering af aluminiumsprofiler tilbyder. Derfor behøver boringerne til fastgørelse af vores glasunderstøtningsprofiler ikke at være helt nøjagtige. De har en tolerance på ca. 5 mm i hver retning.


For at sikre at skinnen forbliver på plads, er montageblokken udstyret med tænder. På den måde opnås en forstærket fastgørelse. Vær derfor altid opmærksom på logoet på montageblokken. Logoet angiver den korrekte anvendelse.Kontakt info til leverandør


OnLevel Nordic ApS - Se profil


sales|onlevelnordic.com
+ 45 69 14 38 00Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas