« Tilbage
Bellagio fra CRL moderne rammeløse løsninger

Rammeløse brusekabiner med Bellagio fra CRL

Sidst revideret okt 2022
C. R. Laurence of Europe

Bellagio, det nye justerbare brusedørshængsel med dækplader fra CRL, gør det muligt at skabe en skræddersyet, moderne brusekabine i stort set enhver situation. Bellagio lægger sig op ad de nyeste trends inden for badeværelsesdesign.

Uden synlige samlinger

Bellagio er fremstillet af massiv messing, uden synlige samlinger, i et moderne design og er velegnet til brug med 8 og 10 mm hærdet sikkerhedsglas.Bellagio er med det firkantede design ideelt til at skabe et moderne badeværelse, der følger trenden med rammeløse, minimalistiske løsninger. Bellagio har et minimalistisk udseende på grund af de små huller og dækplader, som er enkle at fastgøre og fjerne.

Design, funktion og høj kvalitet

Bellagio kombinerer design, funktionalitet og høj kvalitet. Hængslets nulposition kan justeres med en kapacitet på 50 kg, når der bruges 2 hængsler, og en maksimal dørbredde på 1 meter. Det gør det ligetil at etablere en brusekabine i et eksisterende rum, i hjørnet af soveværelset, i en udbygning på loftet eller endda under trappen.


Bellagio fås med tre forskellige overflader: krom, mat sort og børstet nikkel og kan suppleres med en række andre beslag fra CRL’s udvalg af beslag til badeværelset.Kontakt info til leverandør


C. R. Laurence of Europe GmbH - Se profil


DK|crl.eu
+ 45 3672 0900Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas