Pilkington Floatglas AB

Vi er en af verdens største producenter af plan- of sikkerhedsglas till bygge- og bilindustrien. Virksomheden blev grundlagt i England 1826. Det var Sir Alastair Pilkington som opfandt og udviklede floatglasprocessen i halvtredserne og dette revolutionerede fremstillingen af planglas og forbedrede produktkvaliteten betydeligt. NSG blev grundlagt i 1918 og erhvervede den førende britiske glasproducent Pilkington plc i juni 2006.

NSG Group investerer mange millioner kroner i forskning, udvikling og kvalitetssikring for fortsat at kunne lede udviklingen af planglasprodukter. I byggeindustrien fokuseres på at udvikle og forædle produkter som gør vor tilværelse mere komfortabel og sikker, og bidrager til en bedre totaløkonomi.

NSG-koncernens mission er at være den globale leder inden for innovative glas- og glasglasløsninger med høj ydeevne, der bidrager til energibesparelse og -produktion, og arbejder sikkert og etisk.

Pilkington Floatglas AB i Halmstad, Sverige, har siden 1976 forsynet det nordiske marked med planglas.

Salg af bygningsglas, kundeservice og teknisk rådgivning til vores danske marked sker via Sverige. Glasset leveres direkte fra vores floatværk i Tyskland.

De seneste innovationer af solafskærmende glas er Pilkington Suncool™ Dynamic og Pilkington Suncool™ Q 60/25. Pilkington Suncool™ Dynamic er et lamineret sikkerhedsglas med termokrome egenskaber, som tilpasser sig automatisk efter solvarmen, som varierer i løbet af dagen og de forskellige årstider. Pilkington Suncool™ Q 60/25 er et neutralt solafskærmende glas med overlegne værdier, høj farvestabilitet, lav refleksion og førsteklasses selektivitet.

Eksempler på nye, moderne og bæredygtige spejle er Pilkington MirroView™ , med en højreflekterende spejlbelægning, der er ideelt til at skjule videoskærme eller digitale displays når de er slukkede. Når skærmen er tændt, vises billedet tydeligt gennem glasset. Produkterne i serien er også brugbare i fingertouchapplikationer. Pilkington Mirropane™ Chrome er et meget alsidigt krombaseret spejl, som kan anvendes i en mængde interiør og dekorative tilpasninger i baderum, hotel lobbyer, fitness men også som facadepaneler eller i tekniske løsninger, som kommercielle køleanlæg og belysningssystemer. Belægningen er meget modstandsdygtig mod både fugt og korrosion.x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev