SWISSPACER
Sonnenwiesenstrasse 15
8280 Kreuzlingen
Schwitzerland
Mail: info|swisspacer.com

SWISSPACER

SWISSPACER er en verdensomspændende virksomhed, vi er ledende inden for udvikling af varme kanter. SWISSPACER blev etableret i 1998 og er en del af Saint-Gobain Group.

Hovedkontoret, med administration, produktion, forskning og udvikling ligger i Schweiz. Der udover har vi flere fabrikker i Tyskland og Polen.

SWISSPACER producerer spacer/varmkantprofiler med høj energieffektivitet til vinduesindustrien. Vore profiler er en intelligent kombination af et plastprofil med ekstrem lav varmeledningsevne og en højteknologisk forseglingsfolie.

Med et SWISSPACER-produkt, som Ultimate, kan man producere vinduer i højere kvalitet på en omkostningseffektiv måde. Vinduerne opnår til og med passivhus standard.

Den tyske Passivhaus Institut bekræfter, at omkring 70 procent af alle certificerede vinduer og faste glaspartier plus 95 procent af alle certificerede facadeelementer har varmekanter fra Swisspacer.

Ønsker du yderligere information om vores varmkantprofiler eller et tilbud på en konkret opgave, så kontakt os venligst.Relaterede artikler