Nordic Glass Solution
Enggårdvej 15,
7400 Herning
Mail: info|nordicglass.nu
Telefon: +45 2521 1322

Nordic Glass Solution

Realisér arkitektoniske visioner med os

Hos Nordic Glass Solution lever og ånder vi for at realisere arkitektoniske drømme. Gennem udviklingen af helt unikke glas- og facadeløsninger gør vi det umulige muligt. Vi brænder for smukke detaljer, høj kvalitet, bæredygtige løsninger - og vi skaber resultater med æstetikken i fokus.

Vi tror på, at selv de vildeste idéer kan realiseres, og vi ved, at gode relationer og gennemsigtighed i samarbejdet er nøglen til, at vi sammen kan opnå ekstraordinære resultater.

Vi leverer højeste kvalitet og faglighed gennem hele processen, hvor vi rådgiver, projekterer, designer, fremstiller og installerer på byggepladsen.

Modige specialister med sans for æstetik

Teamet bag Nordic Glass Solution består af passionerede, perfektionistiske og ambitiøse folk med mange års erfaring inden for facadedesign, glasfacader, klimaskærme og projektering, samt krævende byggestyring og kompleks montage.

Vi besidder en høj faglighed og ekspertise i alle processens faser og leverer gennemtænkte, specialdesignede løsninger af højeste kvalitet.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

Se med på nogle af projekterne fra Nordic Glass Solution