GLASPARTNER APS
Storstrømsvej 32
6715 Esbjerg N
Mail: info|glaspartner.dk
Telefon: 76104700

GLASPARTNER APS

Virksomheden blev etableret i 2005, og siden har mange kunder valgt GLASPARTNER, som deres samarbejdspartner og rådgiver omkring valg af glas og glasløsninger.


Vores medarbejdere, bestående af glasfolk med mange års erfaring i branchen, er altid klar til at hjælpe, rådgive og/eller bistå ved opmålinger – så du sikres den optimale løsning.


Vi sætter vores kunders behov og ønsker i højsædet og tilbyder stor fleksibilitet. Vi lagerfører alle gængse former for glasprodukter, som sikrer vores kunder hurtig levering.


Via egen produktion i Esbjerg, er vi i stand til også, at yde en speciel indsats for at hjælpe kunden – ligesom vi altid gerne hjælper med ekstra hurtig levering, hvis projektet eller kunden har behov for det. Denne fleksibilitet er grunden til, at mange kunder vælger netop GLASPARTNER.


Vores stab af erfarne medarbejdere, som igennem mange år har skabt kundetilpassede glasløsninger, er klar til at rådgive og hjælpe dig med dit projekt.


GLASPARTNER tilbyder alle former for glasløsninger og glasprodukter tilpasset netop kundens behov og ønsker. Det omfatter et bredt sortiment af glastyper, glasudformninger og farver.


GLASPARTNER tilbyder en stor variation af termoruder, energiruder, solregulerende ruder, sikkerhedsruder, lyddæmpende ruder og persienneruder. Derudover kan GLASPARTNER tilbyde individuelle løsninger indenfor interiørglas, glasdøre, glasskydedøre, spejle, brusedøre, glasmontre etc.


Glasløsningerne leveres med egne biler for, at sikre kvalitet og hurtighed fra bestilling til levering.