Triplan International A/S

Triplan international A/S er en dansk virksomhed, der er specialiseret i fleksible glasvægssystemer og desuden leverer komponenter til stål/gips byggesystemer.

Vores systemer er udviklet med henblik på at kunne indpasses i ethvert byggeri, så det passer til omgivelserne - både arkitektonisk, klimamæssigt og kulturelt.

TRIPLAN LITE® glasvægge

Der er et stort behov for enkle, praktiske og æstetiske løsninger til rumopdeling. Og det kan vi levere.
Uanset om du har behov for en helt enkel glasskillevæg, har høje krav til lyddæmpning eller brandmodstandsevne, kan du finde en løsning med glasvægssystemet TRIPLAN LITE®. Vel at mærke uden at skulle gå på kompromis i forhold til et enkelt og minimalistisk design.

Triplan har egen fabrik i Danmark

Al Triplans produktion og bearbejdelse af stål- og aluprofiler sker på egen fabrik i Danmark. Fabrikken er beliggende i Ishøj, og vi råder over ca. 7000 m² produktion og administration.
Produktionen er opdelt i forskellige teams, der varetager alt fra klip og buk, håndtering af robotanlæg, smedearbejde, forsendelse og lagerstyring.

Vi har en bredt sammensat stab af medarbejdere, der både rummer elever, seniorer og fleks-medarbejdere.Relaterede artiklerx

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev