« Tilbage

SWISSPACER investerer i serviceydelser

Sidst revideret sep 2022
SWISSPACER

At vide hvad problemet er - for at hjælpe kunderne

Det schweiziske selskab har udvidet sit udvalg af serviceydelser betydeligt i de senere år. Det omfatter skræddersyede konsultationer i effektiv behandling af varm-kant afstandsprofiler, personlig support ved indstilling af maskiner samt træningskurser og marketingaktiviteter. Grundlaget for dette er en omfattende kundeundersøgelse, som SWISSPACER har gennemført i løbet af det seneste år.

Kunderne forventer i stigende grad, at producenterne støtter dem gennem produktionsprocesserne med teknisk knowhow og andre foranstaltninger. Det omfatter f.eks. aktiviteter i forbindelse med videnoverførsel, personlig og skræddersyet support samt hjælp til markedsforberedelse og markedsføring. SWISSPACER har fundet frem til, hvor problemerne ligger ved at gennemføre detaljerede kundeinterviews og har udvidet sin serviceportefølje på baggrund af de svar, man har fået.

Højeste kvalitet – også i service

"Vores produkter har bevist deres kvalitet i årevis," siger Martina Pankoke, marketingdirektør for Europa hos SWISSPACER. "Det er ikke for ingenting, at vores afstandslister er blandt de bedste på markedet. Vi vil gerne udbygge den position til også at omfatte vores serviceydelser. Vi talte med vores kunder for mere præcist at forstå, hvordan vi kan støtte dem endnu bedre med at optimere deres produkter og produktionsprocesser. For vores ambition er at stå ved deres side i hele værdikæden."


Ydelserne omfatter f.eks. skræddersyede konsultationer for optimal behandling af afstandslisterne. Det kan omhandle maskinindstillinger eller valg af værktøj. Copyright:
SWISSPACER

Til dette formål ansatte SWISSPACER mere teknisk personale og udvidede sit udvalg af serviceprodukter. "Tiltagene omfatter for eksempel kundetilpassede konsultationer for optimal behandling af afstandsprofilerne. Det drejer sig om maskinindstillinger eller valg af værktøj, såsom skæreblade," siger Matthias Bach, teknisk direktør hos SWISSPACER. "Det hjælper med at optimere procedurerne i produktionen af termoruder og gøre dem mere effektive."

At lære af erfaring

Ralf Maus, leder af Application Technology hos Glas Fandel i Bitburg, deltog i kundeundersøgelsen. Han er begejstret over udbyttet. "Efterspørgslen efter afstandsprofiler er ubestridt. Vi havde dog konstant problemer med behandlingen. Tidligere følte vi, at vi stod alene med det, uden støtte." Da produktionsafbrydelser ofte er forbundet med tabt salg, er det særligt problematisk.

For Maus var det en stærk motivation for at deltage i kundeundersøgelsen. "Jeg var virkelig glad for, at SWISSPACER ønskede 1-til-1-drøftelser for at finde ud af, hvilke slags problemer vi havde at kæmpe med - og som kunde, får det dig til at føle dig bedre forstået end i de sædvanlige gruppeundersøgelser." Han var også imponeret over så hurtigt, at SWISSPACER reagerede. "Den hurtige rådgivning og support, for eksempel i produktionen, som var nødvendig på grund af opdateringen af standarden DIN EN 1279, hjalp os enormt. Som jeg ser det, er det sådan, et rigtig godt samarbejde fungerer." - Han var især glad for, at en SWISSPACER-medarbejder var til stede for at sikre, at de udnyttede det fulde potentiale for optimeringer i produktionslinjen.


SWISSPACER-medarbejder Nils Sperfeld holder øje med optimeringspotentialet i kundens produktionslinjer. Copyright: SWISSPACER

Support med visualisering og bearbejdning af markedet

"I undersøgelserne har vi ofte hørt, hvor vigtige emnerne visualisering, vidensdeling og markedsbearbejdning er for vores kunder," siger Matthias Bach. "Det motiverede os til at udvide videosektionen yderligere. Videoerne gør for eksempel procesmetoder lettere at forstå og minimerer risikoen for fejlfortolkning. Vi er endda i stand til at forklare emner som at skifte fra kolde fleksible afstandslister i aluminium til SWISSPACER varm-kant afstandslister og de nødvendige ændringer i produktionsprocessen på en rigtig god visuel måde."

Pankoke var især glad for at høre, at kunderne sætter pris på de markedsforberedende foranstaltninger. "Vi ved, at langt fra alle vinduesproducenter eller arkitekter fuldt ud forstår potentialet i den varme kant. Hvis de allerede kender fordelen ved at anvende varm-kant afstandsprofiler, må målet også være at overbevise deres kunder. Det er her, vi ønsker at supportere med pålidelige data og oplysninger. Både kurser og seminarer for forskellige aktører samt undersøgelser, analyser og tematiseringer hjælper med at fremhæve problemer på markedet og øge efterspørgslen efter innovative produktløsninger. Vores kunder og deres kunder drager fordel af dette med det samme."

Emnet bæredygtighed får langsomt større betydning. Også her udvider SWISSPACER sin portefølje ud over eksisterende datakilder som EPD'erne. "På dette års glasstec ønskede vi at komme rundt om alle aspekter af bæredygtighed - fra energibesparelser og forbedret boligkomfort til produktkvalitet, forenklet forarbejdning og optimal rammestabilitet", siger Martina Pankoke, marketingdirektør for Europa hos SWISSPACER.

"Vi samarbejder med vores kunder og er altid klar til at tilpasse vores udvalg af ydelser fleksibelt til deres behov. Vi har allerede den mest omfattende After Sales service til producenter af termoruder og vinduesproducenter: fra rene tekniske serviceydelser til vores onlineværktøj Caluwin, EPD'er, kurser og omfattende dokumentation samt videoinstruktioner, der fokuserer på forarbejdning," opsummerer Pankoke. SWISSPACER ønsker løbende at tilpasse og udvide programmet yderligere.Kontakt info til leverandør


SWISSPACER - Se profil


info|swisspacer.com
+41 (0)71 686 92 70Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas