« Tilbage
GBJ Bygg, Växjö har valgt glas fra SageGlass til deres tilbygning

Tilbygning ved Thelestads Herregård med glas fra SageGlass

Sidst revideret jul 2024
SageGlass

GBJ Bygg, der er førende inden for massivt træbyggeri i Sverige, har gennem årene oplevet betydelig vækst, hvilket har betydet, at de har skullet udvide deres faciliteter. Firmaet har hovedsæde på Thelestad Herregård i Växjö. Bygningen, der er opført i træ, går tilbage til 1840'erne og krævede en udvidelse og en omhyggelig modernisering af de eksisterende rum for at understøtte virksomhedens fortsatte udvikling.

Materialevalget var af afgørende betydning

Målet var at skabe en tidløs, moderne æstetik samtidig med, at bygningen kunne falde harmonisk ind i den omkringliggende natur og minimere miljøpåvirkningen.

Udvidelsen, der tilføjede 570 m² til faciliteterne bl.a. med to nye kontorlokaler og tre mødelokaler, udnyttede en massiv træstruktur og inkorporerede en geotermisk varmepumpe til effektiv energistyring.


Installationen af SageGlass smarte vinduer muliggjorde den direkte visuelle forbindelse med omgivelserne, samtidig med at de leverer intelligent styring af belysning og varme inde i bygningen."Vi har haft SageGlass i vores bygning i to år nu og er yderst tilfredse med glassets ydeevne, og den support, SageGlass tilbyder," fortæller Henrik Berg, projektleder hos GBJ Bygg. "Vi vil ikke tøve med at anbefale denne løsning til vores kunder og fremhæve de muligheder og fordele, det giver for fremtidige projekter. Vi ser frem til at arbejde med SageGlass igen i fremtiden."Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas