« Tilbage

Den første "Passive House Innovation Award"

Sidst revideret okt 2019
SWISSPACER

I oktober afholdte det anerkendte Passive House Institute (PHI) sin International Passive House-konference i Gaobeidian, Kina. Her uddelte PHI for første gang prisen "Passive House Innovation Award", der skal gives for særligt innovative produkter og ideer. Prisen blev uddelt til SWISSPACER Triple, Warm Edge afstandsprofil til 3-lags ruder.


Peter Appel, Sales & Marketing Director Overseas and Head of Development New Territories fra SWISSPACER modtog prisen.


SWISSpacer ser det som en stor ære og et privilegium at modtage den første 'Passive House Innovation Award'. Det motiverer til at forblive tro mod målsætningen om fortsat at udvikle nye løsninger til fremme af industrien og samfundet som helhed.


Med den nye 'Passive House Innovation Award' ønsker PHI at skabe en platform, der giver især visionære produkter og ideer en større opmærksomhed og øget momentum. Ud af over 1000 certificerede passivhuskomponenter valgte Passive House Institute Darmstadt SWISSPACER Triple. SWISSPACER Triple ses som et innovativt produkt, der har potentialet til at gøre kanten af glasset endnu mere holdbart og yderligere at kunne reducere produktionsomkostningerne.

SWISSPACER Triple er udviklet til 3-lags vinduer. Det fastgør den midterste rude af glas i en speciel rille og holder den på plads. Dette betyder, at tyndere glas kan bruges som det midderste glas i 3-lags vinduer, hvilket reducerer rudens samlede vægt markant. Da der nu kun er behov for to butylzoner til den primære ruderkant, reducerer dette også risikoen for tab af gas eller indtrængning af fugt i hulrummet mellem glassene. Dette er med til at øge levetiden på det isolerende glas.


Passive House Component Award

I de sidste par år er der gjort positive fremskridt indenfor kvaliteten af termiske vinduer. Med prisen 'Passive House Component Award' ønsker PHI at støtte denne udvikling. Termisk forbedrede vinduer har en positiv indvirkning på livscyklusomkostninger, CO2-besparelse og energibalance og er derfor også en interessant faktor udfra et økonomisk perspektiv.


I årets" Passive House Component Award " var der nomineret 31 produkter fra 23 virksomheder fra 12 lande. SWISSPACER Ultimate er monteret i 23 af de produkter, det viser, hvor meget vinduesproducenter stoler på ydelsen på SWISSPACER’s varme kant.


PHI-certifikatet “Passive House component” er verdens mest krævende cerifikat for energieffektivitet. Det sætter de højeste standarder og sikrer pålidelig kvalitet på markedet. De primære afstandsstænger SWISSPACER ULTIMATE og SWISSPACER ADVANCE har båret PHI-komponent-certifikatet siden 2015, mens SWISSPACER TRIPLE blev tildelt certifikatet i 2019


Prisceremonien for "Passive House Innovation Award" og "Passive House Component Award" blev afholdt på den 23. internationale Passive House-konference i Gaobeidian, under princippet om "Passive House worldwide".


Kina er det sted i verden der opføres mest nybyggeri, derfor er interessen for bæredygtige konstruktioner særlig stor i Kina.


Læs mere om SWISSPACER's Varm Kant



Kontakt info til leverandør


SWISSPACER - Se profil


info|swisspacer.com
+41 (0)71 686 92 70



Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas