« Tilbage
SWISSPACER eftermontering af SWISSPACER AIR

Eftermontering af SWISSPACER AIR testet med succes

Sidst revideret apr 2020
SWISSPACER

Producenter af isolerede glasenheder og vinduesproducenter kan nu agere mere fleksibelt på kundernes behov.


For at sikre, at en trykudjævnet isoleret glasenhed fungerer korrekt, var den hidtil godkendte metode at installation af SWISSPACER AIR foregik foran tætningen ved hjælp af et sekundært tætningsmateriale. Denne metode involverede yderligere arbejdstrin og forsinkede cyklustider i produktionen af de isolerede glasenheder. Det schweiziske firma SWISSPACER har nu præsenteret en ny metode, hvorpå AIR kan installeres hurtigt og nemt, frem for alt som en eftermontering. Den schweiziske producent reagerer således på sine kunders ønske om at frakoble timingen af installationsprocessen fra fremstillingen. Fordelen: På denne måde har producenter af isolerede glasenheder - og nu også vinduesproducenter - mulighed for at reagere fleksibelt på deres kunders behov.


For at tilbyde kunderne den bedst mulige service kan de erhverve den specielle bore- og momentnøgle direkte gennem SWISSPACER.


Den nu godkendte installationsproces involverer boring af et hul gennem det hærdede tætningsmiddel og bagsiden af afstandslisten i den anbefalede position, ca. 200 mm fra den øverste kant af det isolerede glas, ved hjælp af den specielle SWISSPACER-bor. Derefter monteres en pakning på AIR-gevindet, som derefter skrues direkte ind med et drejningsmoment på 0,2 Nm. Det eneste, der skal kontrolleres, er, om tætningsringen omgiver SWISSPACER AIR fuldstændigt og sikkert forsegler hullet. Andre trin, som for eksempel påføring af fugemasse, er ikke længere nødvendige.


Det er meget vigtigt at bruge de rigtige pakninger - derfor, SWISSPACER leverer disse direkte med i AIR-kasserne.


"Med hensyn til simulering af levetid og underliggende forhold svarer proceduren til den oprindeligt testede og godkendte installationsmetode," forklarer Matthias Bach, teknisk direktør hos SWISSPACER. ”Vi skal dog understrege, at eftermontering ændrer specifikationen for den isolerede glasenhed. Da installationen af AIR gør det isolerede glas til en luftfyldt enhed, ændres Uw-værdien, og CE-mærket går tabt. På den anden side gælder stadig Ü-mærket,” fortsætter Bach. Det skal også bemærkes, at alle fire sider af rammen skal fyldes med tørremiddel for at kunne sikre levetiden som før.Kontakt info til leverandør


SWISSPACER - Se profil


info|swisspacer.com
+41 (0)71 686 92 70Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas