« Tilbage

4600 kvadratmeter SageGlass Harmony™ til Millenium byggeriet

Sidst revideret nov 2018
SageGlass

Til Millennium byggeriet i Crissier, Schweiz bruges der næsten 4700 m2 af SageGlass Harmony™ til at levere uovertruffen brugerkomfort.


Saint-Gobain annoncerede den 23. oktober udgivelsen af SageGlass Harmony ™, verdens mest elegante dynamiske glas. Harmony er fremvist for første gang på Glasstec18 i Düsseldorf, Tyskland, og er en enestående glasløsning til bygherre og designere, der søger at forbedre brugernes oplevelse ved at maksimere visuel og termisk komfort. I modsætning til andre solstyringsløsninger, der kompromitterer æstetik og hæmmer udsynet, giver SageGlass Harmony™, dagslys, varme og afskærmning, samtidig med at der opretholdes en naturlig og glidende og trinløs forbindelse til det fri.


Det repræsenterer en næsten perfekt balance mellem de præstations- og æstetiske mål, som en solafskærmning og glasløsning skal levere.


Hvad gør SageGlass Harmony anderledes

SageGlass LightZone® var den første dynamiske rude der muliggjorde indvendig toning og præcis styring af kilden til ubehagelig varme og blænding, samtidig med at give optimale dagslysforhold. LightZone har dog definerede linjer mellem tonede og klare områder af glasset. Dette forbedre Harmony ved at levere en gradvis indskydning af toningen fra helt klart til fuld tone. Resultatet er en rude, der giver en mere behagelig glidende overgang og forbindelse til det fri, samtidig med at det giver optimeret dagslys, farvegengivelse, varme og blændingskontrol.Millennium: En sand smart bygning

At levere på sit modige mål kræver at man skaber et af de mest avancerede, tilsluttede og teknologiske aktiverede arbejdsmiljøer i verden. Alt ved Millennium vil blive forbundet til Cloud og styres via smartphone apps, fra konferencelokaler til service-tjenester. I denne smarte bygning vil elevatorer endda vide, hvornår du er kommet ind i bygningen og være klar til at tage dig til din etage. Vinduerne skulle være lige så kloge. Harmony er integreret i Cloud-tjenesten som en IoT (Internet of Things) -enhed og drives af Siemens Building Management System.Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas