« Tilbage
Glaseksperten, BaseCamp, Lyngby

4.000 nye termoruder på BaseCamp Skovbrynet i Lyngby

Sidst revideret nov 2019
Glaseksperten

4.000 nye termoruder lukker lyset og naturen ind på BaseCamp Skovbrynet i Lyngby


Glaseksperten har netop leveret 4.000 termoruder til det nye BaseCamp Skovbrynet, som i øjeblikket er under opførelse i Lyngby. Her skal ruderne lukke lyset og naturen ind i de i alt 786 boliger, der både skal huse både studerende og seniorer.


Det nye boligprojekt BaseCamp Skovbrynet kommer til at brede sig på en 34.500 kvadratmeter stor grund i hjertet af det naturskønne Sorgenfri i Lyngby-Taarbæk Kommune, og det færdige byggeri kommer til at bestå af 639 studieboliger, 48 seniorboliger, 69 gæsteboliger og 30 kommunale udlejningsboliger samt et rundt fælleshus på 1.300 kvadratmeter midt i området.Det er Glaseksperten, der har leveret de i alt 4.000 termoruder, som kommer til at dække facaden på BaseCamp Skovbrynet, og ifølge salgschef hos Glaseksperten, Jesper Hønning, har den organiske arkitektur krævet en anderledes glasleverance:


- Det er rigtig spændende at være involveret i byggeriet af BaseCamp Skovbrynet. I forbindelse med leveringen af glasset har vi på grund af den unikke arkitektur med de organiske former produceret en lang række forskellige glas, som varierer alt efter placeringen på bygningerne, hvilket har gjort opgaven ekstra interessant, lyder det fra Jesper Hønning, som fortsætter:


- Til et stort projekt som BaseCamp Skovbrynet, hvor der er mange involverede parter, er det desuden altafgørende, at logistikken fungerer. Vi har derfor udarbejdet forskellige pakkeløsninger afhængig af, hvor ruderne er placeret på bygningen, og får herved hele processen til at glide lidt nemmere.


Arkitekturen er inspireret af skov og natur, og de lette facader af glas og aluminium er med til at lukke naturen ind i de kommende boliger:


- Facadematerialerne harmonerer med de naturlige omgivelser, og alle facader er dækket af glas med lodrette paneler, som leder tankerne hen på skov og træer. Da der altid er behov for at maksimere lyset i et nordligt land som Danmark, har facaderne i både fællesarealer og studieboliger glas fra gulv til loft, så det naturlige sollys strømmer ind i rummene og giver en følelse af klarhed og udsyn, fortæller arkitekt maa Nevena Milosevic fra Lars Gitz Architects.


Byggeriet blev påbegyndt i juni 2018 og forventet indflytning er 3.-4. kvartal 2020.Kontakt info til leverandør


Glaseksperten - Se profil


ordre|glaseksperten.dk
+45 98 92 19 11Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas