« Tilbage
Glasværn ThorsTower, DSG Industri A/S

DSG leverer glas til altanerne på Thors Tårn i Randers

Sidst revideret jan 2021
DSG Industri A/S

Spektakulær montage af altaner til 19 etagers unikt højhus


Thors Tårn er et højhus ved Thors Bakke i Randers. Højhuset er opført i hvide betonelementer og kommer til at rumme forskellige boligtyper bestående af almene familie-, ældre- og ungdomsboliger samt private boliger. Området omkring Thors Bakke omfatter Thors Tårn og Thors Karré med i alt 191 boliger.


DSG Industri A/S har produceret 88.2 hærdet lamineret klart glas med klar EVA folie til altanerne, som Hi-Con A/S producerer og leverer med brystning i fire varianter i deres lyse ultra højstyrkebeton. Altanerne udføres med fald mod vandrende og indstøbt afløb.


Utraditionelle metoder taget i brug til monteringen

Til dette projekt anvendes lidt utraditionelle metoder, når det kommer til montering. I samarbejde med Sky-Work A/S bruges en Rope Access metode til montering af Hi-Cons altaner.Den første etape af otte altaner er blevet monteret. Til denne utrolige montering hænger Sky-Work A/S i reb, og her er de sammen med kranføreren, som i øvrigt arbejder i “blinde”, fælles om at montere altanerne via kommunikation med en af montørerne.Projekt: Thors Tårn, Randers

Arkitekt: Arkitema Architects

Ingeniør: AFRY

Bygherre: KPC Herning A/S

Bygherrerådgiver: Kuben Management A/SKontakt info til leverandør


DSG Industri A/S - Se profil


info|dsgindustri.dk
+45 7452 9952Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas