« Tilbage
KADK Bornholm Designskole Glas og keramik

Kunstakademiets Designskole, Bornholm

Sidst revideret maj 2020
Glasfakta

KADK

Det Kongelige Danske Akademi for Kunster, Skoler for arkitektur, design og konservering (KADK) blev grundlagt i 2011 på grundlag af en fusion mellem Akademiets Arkitektskole, Dansk Designskole og Akademiets School of Conservation.

Kunsthåndværk, Glas & Keramik er beliggende på Bornholm, hvor uddannelsen har et stærkt uddannelsesmiljø inden for kunsthåndværk.

Første kunstneriske professionsbachelor i Danmark

Glas & Keramik startede som en bacheloruddannelse, men er nu akkrediteret som professionsbachelor. Uddannelsen er den første kunstneriske professionsbachelor i Danmark. En professionsbachelor er en mellemlang videregående uddannelse, der typisk retter sig mod et bestemt erhverv, og har et tæt samspil mellem teori og praksis.

Opgraderingen af uddannelsen betyder, at den får en endnu dybere forankring på Bornholm, da den bliver mere erhvervsrettet, og der nu indgår to praktikforløb i uddannelsen.

Der er stærkt fokus på netværksopbygning, uden at gå på kompromis med det kunstneriske fokus, som netop gør keramik og glaskunst fra Bornholm så efterspurgt.

Du kan læse mere om uddannelsen på KADK.

Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev