« Tilbage

Hærdet glas er en klassiker til industrien

Sidst revideret dec 2021
Mirit Glas

Sikkerhedsglas og skueglas er glas, man ofte vælger at hærde, fordi glasset er velegnet ude i produktionen.


For erhvervslivet giver det god mening at bruge hærdet glas, der har en større modstandsdygtighed overfor temperatur og tryk end almindeligt glas. Mirit Glas fremstiller derfor mange forskellige hærdede glas til vidt forskellige formål.


”Vores forretning ligger i at lave glas til industrien. Vi laver mange hærdede glas – men som sådan giver det ikke mening at tale om hærdet glas som et produkt. Vi laver de glasløsninger, som vores kunder har brug for og her er hærdningen som regel bare et aspekt af glasset,” siger salgsansvarlig hos Mirit Glas, Johan Stenfeldt Hansen.


Når mange kunder vælger hærdet glas, kan det være fordi hærdningen gør glassene sikrere at bruge i et produktionsmiljø, men det egentlige formål med glasset er at overvåge en produktion, hvor der bruges skrappe kemikalier.


Det kan også være glas, der bruges til marine- og offshore-industrien, hvor en hærdning gør glasset mere modstandsdygtigt overfor den barske natur.Når Mirit Glas fremstiller hærdet glas, er det ofte unikke glas til brancher, der måske ikke traditionelt forbindes med glas.


”Vi leverer som hovedregel ikke bygningsglas. Det er der mange andre, der er gode til. Til gengæld er vi gode til tekniske glas, som vi fremstiller i tæt samarbejde med vores kunder, så glassene passer ind i deres produkter eller produktion,” siger Johan Stenfeldt Hansen.


Siden 1950’erne har Mirit Glas haft fokus på at lave glas til industrien, hvor hærdet glas til at sætte foran billedrøret i den tids tv-apparater, var noget af det første Mirit Glas producerede.


Her kan du se mere om løsninger til hærdet glas fra Mirit Glas.Kontakt info til leverandør


Mirit Glas - Se profil


post|mirit.dk
+45 44 94 44 49Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas