« Tilbage
Smart glas fra SageGlass brugt til renovering af et af Nestlés kontorbygninger

Nestlé's hovedkontor er blevet energieffektiv efter renovering

Sidst revideret nov 2020
SageGlass
En af Nestlés hovedkontor-bygninger, opført i 1977, havde brug for en vigtig renovering for at opfylde de gældende energikrav, da ventilation, køling og solafskærmning var stort set ikke eksisterende.

Nestlé ønskede at gribe denne mulighed for at gøre sit globale hovedkontor til referencemodel for energieffektivitet, redesigne kontorerne efter modellen ”Det aktivitetsbaserede arbejdsmiljø” og implementere intelligente arbejdsmiljøer løsninger. Bygningens æstetiske udtryk kunne dog ikke ændres, og Nestlé ville gerne bibeholde udsigten til Genevesøen og byen Vevey.

Efter en periode med omfattende tests, især med henblik på at vurdere kvaliteten af den indendørs belysning og dens indvirkning på medarbejderne, valgte Nestlé smart glas fra SageGlass for at give sine medarbejdere optimale arbejdsforhold. Glasset kontrolleres af sensorer og er forbundet til bygningens styresystem.

SageGlass passer perfekt til Nestlés strategi for energieffektivitet og bidrager til at skabe moderne og intelligente arbejdspladser. - Claudio Buccola, Byggeprojektleder.

Projektoplysninger

Ejer Arkitekter: Nestec SA Brönnimann et Gottreux Architectes SA
Facadekonsulenter: Buri, Müller + Partner GmbH
Glasentreprenør: Hevron SA
Produkt: SageGlass LightZone Climatop Classic Bright Silver





Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil
Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 Copenhagen S


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56



Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev