« Tilbage
SageGlass anvendt på Millennium kontorbygningen i Schweiz

Millennium, kontorbygning med fokus på bæredygtighed

Sidst revideret nov 2020
SageGlass

Udfordringen

Millennium er en unik, smart kontorbygning i Crissier, Schweiz. Millennium som et højteknologisk arbejdsmiljø med fokus på innovation, effektivitet og bæredygtighed. Millennium får 1.500 kontorpladser med en flot udsigt over Genevesøen.Fokus på innovation og brugernes velvære og et ønske om at skabe en tæt forbindelse til omgivelserne udenfor fik designteamet til at udforske dynamisk glas som en mulighed til bygningsfacaden. Det æstetiske udtryk var også en vigtig faktor.


Løsningen

På hele Millenniums facade er der installeret SageGlass Harmony™. Harmonys graduerede farvetone justeres i løbet af dagen, fra top til bund, bund til top eller jævnt over hele fladen, afhængigt af sollysets placering og intensitet. Harmony™ er på nuværende tidspunkt den mest elegante løsning med elektrokromt glas på markedet for smart glas.Fordelene

SageGlass Harmony™ giver et blændfrit arbejdsmiljø og en smuk udsigt over Genevesøen og det omkringliggende landskab. En tæt forbindelse til udendørs omgivelser har vist sig at øge arbejdstilfredsheden, reducere stress og træthed og forbedre folks sundhed og velbefindende. Harmony™-facaden er også integreret i Siemens Building Management System som en IoT-enhed, der gør det muligt at reducere energiforbruget og sikre et konstant behageligt indendørsklima.


Projektoplysninger

Placering: Crissier, Schweiz

Produkt: 4.600 m² SageGlass Harmony™

Færdigt: 2020Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas