« Tilbage
Glasfacade på Tombola domicil

Tombola House - Alle får noget ud af det

Sidst revideret sep 2020
SageGlass
Low Street i den britiske by Sunderland var engang et sted, hvor varer blev oplagret og skibe blev bygget. I dag er det teams af unge entusiaster, der udvikler online-spil til firmaet Tombola, der har til huse her.Designet af det nye hovedkvarter ligger godt i tråd med stedets historiske industrielle arkitektur, samtidig med at brugen af SageGlass®-teknologi giver medarbejderne optimal komfort og et ultra moderne arbejdsmiljø.


Det centrale åbne trapperum forbinder giver visuel kontakt på tværs af alle niveauer.


Den nye bygning udmærker sig ved sit tredelte tag, der smelter harmonisk sammen med facaderne af røde mursten. Som en kontrast til dette fremstår glasfacaden på den østlige side af bygningen som et "ansigt" og åbner ud mod den nærliggende havn. Et centralt, åbent trapperum forbinder de tre etager og giver visuel kontakt på tværs af alle niveauer. Den brede trappe giver plads til at møde andre, og siddepladserne i den midterste sektion inviterer folk til at blive hængende.


Den brede trappe giver plads til at møde andre. Sidepladserne i midten inviterer folk til at blive hængende.

Om aftenen bliver den rumlige gennemsigtighed synlig ude fra bygningen, da frontfacaden mister sin reflekterende effekt, og bygningens indre niveauer udsender en ensartet glød af varmt lys.


Om aftenen mister glasset sin reflekterende effekt, og bygningens indre udsender en ensartet glød af varmt lys.

Som en af de førende virksomheder i spilbranchen var det yderst vigtigt for Tombola at skabe et attraktivt, moderne arbejdsmiljø. Dette kan ses i det åbne kontor- og kommunikationsrum. Brugerkomforten og termiskstyring var også nødvendigt for at opfylde de nyeste standarder. Da de fleste af virksomhedens medarbejdere arbejder på computere, var det vigtigt at arbejdspladserne var tilstrækkeligt beskyttet mod blænding. Alle var enige om, at det markante udseende af de skrå tage og glasfacaden ikke på nogen måde skulle ødelægges af solafskærmning hverken ude eller inde.

Efter omfattende undersøgelser fandt arkitekter frem til SageGlass. Det dynamiske elektrokrome glas opfyldte ikke kun kundernes ambitioner for bygningen æstetisk og funktionalitet, det giver også store fordele såsom lavere omkostninger til ventilation og køling og forbedret individuel komfort. I alt 870 kvadratmeter SageGlass Climaplus Grey blev derfor installeret i det nye Tombola-hovedkvarter.


SageGlass kan tilpasses de ansattes behov.

SageGlass tones automatisk i forhold til solens position, hvilket betyder, at det nøjagtigt kan tilpasse sig de ansattes behov. Det smarte glas reducerer også driftsomkostningerne, da det giver mulighed for at kontrollere, hvor meget varme og lys der kommer ind i bygningen.


Alle billeder i artiklen akkrediteres @James Newton.


Kontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil
Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 Copenhagen S


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev