« Tilbage
620 m2 stort MicroShade®-glastag

MicroShade kaster skygge på Nordeas nye trading-gulv

Sidst revideret okt 2020
MicroShade

Et 620 m2 stort MicroShade®-glastag sikrer et sundt indeklima og LEED-certificering i Nordeas nye hovedkvarter. Samtidig har det gjort byggeprocessen meget hurtigere.


MT Højgaard har været totalentreprenør og selve bygningen er blevet designet af Henning Larsen Architects. Bygningens hjerte er et åbent atrium, der er dækket af et stort glastag. Taget dækker over bankens handelsgulv, hvor dealerne skal kunne fungere effektivt hele dagen, hvilket stiller store krav til indeklimaet.


Arkitekten har ønsket sig så meget naturligt dagslys i området som muligt. Dette er opnået ved hjælp af MicroShade®, der afviser den uønskede opvarmning, men som tillader dagslys at strømme igennem.


Den positive effekt på indeklimaet er afgørende for at opnå en LEED-certificering (LEED, Leadership in Energy & Environmental Design). COWI og Henning Larsen Architects valgte løsninger og materialer, der kunne sikre bæredygtighed, et lavt energiforbrug og et godt indeklima.


MicroShade® eliminerer en hel byggeproces

Entreprenører er normalt tvunget til at afsætte uger af deres projektplanlægning til at installere vinduer og solafskærmning, føre kabler, installere motorer og styring samt indfase og justere systemer. MicroShade® sparer tid i byggeprocessen og reducerer samtidig behovet for vedligehold, da MicroShade® dels er passiv, dels ligger beskyttet inde mellem glaslagene.


Men ikke nok med dét; hele processen fra design til installation er enklere og sparer byggeomkostninger og åbner dermed for helt nye projektperspektiver.Kontakt info til leverandør


MicroShade A/S - Se profil


info|microshade.com
+ 45 72 14 48 48Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas