« Tilbage
Resort Himmerland Ovenlys Nordic Glass Solution

Vovet ovenlys, der kan betrædes og bruges som siddeplads

Sidst revideret maj 2024
Nordic Glass Solution

Vovet ovenlys, der kan betrædes og en smuk siddeplint i genbrugsmaterialer

Til HimmerLand Resorts nye multihal har vi designet og konstrueret 11 runde, smukke ovenlys. Bygningen stiger op af jorden, og taget går dermed helt til terræn. Gæster på Resortet kan dermed bevæge sig helt op på det grønne, levende tag med planter, græs og små stisystemer. Vores konstruktion til dette projekt er designet således, at glasset kan betrædes.


Med fokus på at skabe en integreret og funktionel løsning, designede og konstruerede vi en siddeplint omkring glasset, som fungerer som en bænk. Siddeplinten er beklædt med Playtop i genanvendelige materialer. Helt præcist er der anvendt 1310 brugte Nike-sko til dette projekt.


Til projektet har vi leveret et komplet design, der giver en sømfri overgang mellem glas og Playtop – siddeplint og glas smelter sammen, der er ingen synlige profiler eller gummifuger. Vores leverance består således af en samlet konstruktion, som står helt nede på betondækket.


I dette projekt har vi designet den komplette løsning, ligesom vi har håndteret både jordtryk, tagmembran, siddeplint inkl. Playtop og naturligvis glasset. Vi har rådgivet ARK og kunden fra start, og vi har haft et tæt samarbejde med Kastberg A/S, som har stået for projektets samlede entreprise.

Projekt: HimmerLand Resort

Arkitekt: AK83 Arkitekter

Hovedentreprenør: Kastberg A/S

Byggeperiode: 2022-2023

System: NGS Skylight ONEKontakt info til leverandør


Nordic Glass Solution - Se profil


info|nordicglass.nu
+45 2521 1322Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas