« Tilbage

Unilite - Ovenlys til alle formål

Sidst revideret maj 2020
Unilite

Ovenlysvinduer giver lys helt ned til gulvet

Højt til vejrs, hvor flere fugle end mennesker kan se dem, der sidder ovenlysvinduerne – som brikker i et byggesæt, vigtige brikker - for de lukker lyset.Ovenlysene lukker lys ind i kontorer, kantiner, produktionshaller, køkkener og stuer. Og lys skaber trivsel og velvære – vi kan slet ikke undvære lyset og vi kan ikke undvære ovenlysvinduerne.

Ovenlysvinduer kan meget mere end bare lukke lys ind

Et ovenlysvindue som det klassiske fladtagsvindue kender du helt sikkert – og langt de fleste ovenlysvinduer kan, med hjælp fra en dygtige håndværker, enten laves som/eller omforandres til oplukkelige tagvinduer. På den måde kan vi i vores hverdag også få frisk luft indenfor og kan skabe god og hurtig udluftning af kontoret, boligen eller af produktionshallen.


Unilite Glasplan Ovenlys en eksklusiv ovenlysløsning med høj funktionalitet, fleksibilitet og energieffektivitet.

Ovenlys i produktionshaller giver rigtig god mening, ikke kun fordi bygningsreglementet foreskriver det, men også for den gode naturlige lyskilde og den friske luft. Kombinerer vi ovenlyset med en brandventilationsmotor, så bliver det rigtig godt – så har vi både overholdt bygningsreglementet og vi kan overholde både Bygningsreglement 2018 (BR18) og Bygningsreglement 2020 (BR20), men også DBI retningslinje 027. Løsningsmulighederne er mange og selv om kravene, som vi kender dem, stadig bliver højere, så er der fortsat mange løsningsmodeller.


UNILITE Combi Ovenlys i både glas og acryl er en videreudvikling af det klassiske fladtagsvindue

Slip fantasien løs med ovenlys

Ovenlys bruges både af praktiske hensyn og af mere lovgivningsmæssige årsager. Men når den kreative sjæl designer med ovenlysvinduer, så kommer runde ovenlys og lys i specialmål også på tegnebrættet. Her kommer en mere moderne tilgang til ovenlys frem – hvor store loftsflader brydes af runde lysskakte, meget smalle ovenlys, eller måske større ovenlys af glas.Hver karm og ovenlysvindue kan være speciel, og selve montagen af ovenlysene vil således også være en specialopgave fra gang til gang, der skal løses af dygtige fagfolk. Unilite's faste team af montører hjælper gerne med dette.Når man vælger ovenlysvinduer er der forskellige løsninger man skal tage stilling til, det kan være oplukkersystemer, vind- og regnsensorer, inddækninger eller brandventilation, og her er der mange muligheder at vælge imellem.

Kontakt info til leverandør


Unilite - Se profil
Snæbumvej 26
9500 Hobro

info|unilite.dk
+45 76 75 26 00Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev