« Tilbage
Skærm til at beskytte mod COVID-19

Skærm der beskytter mod coronavirus (COVID-19)

Sidst revideret dec 2021
Mirit Glas

I bestyrelseslokalet, på klinikken eller i butikken…

Mirit Glas beskyttelsesskærm kan benyttes mange forskellige steder. Skærmen har et elegant og enkelt design og kan stå som et fast element på bordet i mødelokalet eller i receptionen foran receptionisten.


Hos Mirit Glas har vi designet en elegant og langtidsholdbar beskyttelsesskærm. Beskyttelsesskærmen er specialdesignet og produceret til at reducere spredning af coronavirus (COVID-19). Den beskytter dig og dine medarbejdere, så I sikkert og trygt kan arbejde sammen på arbejdspladsen. Beskyttelsesskærmen er fritstående og kan derfor flyttes rundt efter behov.


Hygiejne - derfor skal man vælge en beskyttelsesskærm i glas

Glas kan i modsætning til plastløsninger tåle sprit, stærke rengøringsmidler og UV-lys uden at tage skade. Det er derfor nemt at rengøre, uden at det bliver ridset og falmer med tiden. Plexiglas kan derimod falme med tiden og får nemmere ridser, hvor der kan sidde bakterier, der er svære at fjerne. Glas er derfor en meget hygiejnisk løsning, der holder i lang tid.


Vores glasløsning består af mere end 80% sand og andre genanvendelige råstoffer, og er derfor en mere bæredygtig og langtidsholdbar løsning. Som netop er en af de anbefalinger Sundhedsstyrelsen kommer med ift. valg af værnemidler mod COVID-19.


Sikker beskyttelsesskærm til dine medarbejdere

Den elegante beskyttelsesskærm i glas kan bruges alle steder på kontoret, og hvor det er nødvendigt at beskytte ens medarbejdere mod (COVID-19). Beskyttelsesskærm beskytter ikke kun mod smittespredning og bakterier, men sender også et signal om at holde afstand.


Se skærmen i funktion, i videoen herover.


Beskyttelsesskærmen bredde og højde gør at samtale kan foregå uhindret, samtidig med at den direkte luftstrøm mellem kunde og ekspedient bremses. Ens medarbejdere vil derfor føle sig mere sikker, hvis de f.eks. betjener mange kunder og borgere på en dag.


Lamineret sikkerhedsglas

Skærmen er produceret af to stykker 3mm floatglas, der er buet og lamineret sammen. Lamineret glas brydes normalt som almindeligt glas, men pga. laminatet bliver stykkerne ved med at hænge sammen i stedet for at flyve til alle sider. Det er denne egenskab, der gør lamineret glas til et sikkerhedsglas.


Fakta om skærmen

Elegant og stilren beskyttelsesskærm

Det buede glas på selve beskyttelsesskærmen ser elegant og stilrent ud, og fungerer godt som en del af indretningen i et kontormiljø. Plexiglas kan hurtigt komme til at se uhygiejnisk ud da det bliver ridset ved jævnlig rengøring.


Denne beskyttelsesskærm er fremstillet med minimering af smitte for øje. De første skærme blev leveret til Haderslev kommune og har været en succes med det samme.


Se mere om pris og levering her.

Sælges kun til CVR-registrerede virksomheder.Kontakt info til leverandør


Mirit Glas - Se profil


post|mirit.dk
+45 44 94 44 49Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas