« Tilbage

SCANWALLS glasvægge og døre – udviklet og designet af SCANGLAS

Sidst revideret nov 2022
SCANGLAS

SCANWALLS: Et komplet sortiment af glasvægge og døre udviklet og designet af SCANGLAS

SCANWALLS-sortimentet favner bredt, og det er muligt at vælge alt fra en uklassificeret løsning til en kompleks specialløsning med unikke lydegenskaber. Fælles for SCANWALLS løsningerne er stærke og robuste karmprofiler, u-skinner og klikprofiler i et slankt design, som er nemt og hurtigt at montere, med kun to skruer pr. hjørne og en enkel samling i gulv mellem væg og dør.

Mulighederne med SCANWALLS er mange! Det er bl.a. muligt at anvende:

- Lydlamineret glas eller termoruder med lydlaminat for øgede lydisolerende egenskaber

- Dynamisk afskærmning med integrerede persienner i en termorude, eller smart glas

- Integrerede whiteboards

- Design glas (farvet glas eller silketryk)

- New Yorker look med sprosseinddelt væg

- Vægge med cylinderbøjet glas

Vores karme, u-skinner og klikprofiler findes som standard i natureloxeret og sort eloxeret. Andre farver kan fås på forespørgsel. Til sorte karme leveres hængsler, låsekasse og greb i sort, mens de leveres som eloxeret til de eloxerede - og hvide karme. Til SCANWALLS kan glasdøre, trædøre samt trædøre med overblok anvendes.

Tankerne bag tilblivelsen af SCANWALLS

Siden 2016 har vi arbejdet med og leveret glasvægge og -døre til projekter over hele Danmark. Det har gjort os klogere på, hvordan vi kunne optimere og forbedre vores sortiment.

Birgitte Rom, salgsdirektør for Interiør-teamet, siger: "SCANWALLS er på mange måder kulminationen af års arbejde med - og passion for interiørglas. Det har været en spændende proces; at forme, udvikle og designe SCANWALLS, og vi er enormt stolte af resultatet. Vi ser frem til at præsentere SCANWALLS for markedet."


I udviklingen af SCANWALLS – et komplet sortiment af glasvægge og døre – har omdrejningspunktet været nem og hurtig montering, fleksibilitet og design. Dertil var det essentielt, at udvikle et karmsystem der kunne levere unikke lydegenskaber med akkrediterede målinger. Vi har derfor testet SCANWALLS lydegenskaber med fokus på systemets tæthed, og dermed hele væggen som løsning. Kontakt os for yderligere information eller for dokumentation af lydmålingerne.

Hurtig og fleksibel egenproduktion

For at sikre et fleksibelt produktsortiment samt hurtige leveringstider, har vi investeret i en ny CNC-maskine samt en sav til aluminium, til forarbejdning af både glas og karmsystem, og altså samlet al produktion under ét tag: På vores fabrik i Esbjerg. Ud fra hul-mål tegner og leverer vi alle produkter, klar til montering.

CE-mærkning og miljøvaredeklarationer

SCANWALLS er komponeret af CE-mærkede produkter, med tilgængelige DoP'ere på både glas, karme og profiler. Et CE-mærkning af et produkt betyder, at produktet opfylder de krav som EU landene stiller de pågældende produkter, for at de må sælges i alle EU lande. I praksis betyder det, at produktet er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med en fælles europæisk standard eller teknisk godkendelse.

Vi har miløvaredeklarationer (EPD'er) på samtlige komponenter af SCANWALLS. Disse benyttes til at vurdere og sammenligne byggematerialers indvirkning på miljøet, og bruges til en bygningscertificeringsordning som DGNB.Kontakt info til leverandør


SCANGLAS A/S - Se profil


scanglas|scanglas.dk
+ 45 70 33 27 00Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas