« Tilbage
Glaspartner_besøg

Det nye GLASPARTNER bygger på stolte glastraditioner

Sidst revideret okt 2023
Glasfakta

Det nye GLASPARTNER er en fusion af bo-glas i Brønderslev og Glaspartner i Esbjerg og bygger på et fundament af stolte glastraditioner og mere end 75 års erfaring.

Glaspartner ApS i Esbjerg overtog tilbage i december 2020 ejerskabet af bo-glas a/s. Bo-glas blev grundlagt i 1961 af glarmester Jørgen Sørensen, og virksomheden blev op igennem 1990’erne overdraget til sønnen Per Sørensen. Begge virksomheder har stolte glastraditioner og tilsammen mere end 75 års erfaring inden for deres kerneområder.


Det nye fælles navn GLASPARTNER blev introduceret her i efteråret med nyt fælles logo og ny visuel profil, og den navnemæssige fusion blev markeret ved et Åbent Hus-arrangement 29. september 2023.

Vi var med til arrangementet, der foregik i Brønderslev, og hvor vi ud over mange gode snakke også fik en rundvisning i produktionen og blandt andet så den nye hærdeovn.


”De stolte glastraditioner og mange års erfaring fornemmer man tydeligt, når man bevæger sig rundt i produktionen og ser de mange specialopgaver”, Lars Gert Jørgensen, Glasfakta


Virksomheden er at finde på de to tidligere adresser i henholdsvis Brønderslev og Esbjerg og fungerer stadig som to afdelinger.

Hærdning og laminering af glas til bruse- og værnløsninger, glas til inventar, interiør og møbler, udstillingsmontre med mere foregår på adressen i Brønderslev. Det er også i Brønderslev, GLASPARTNER har eget trykkeri til silketrykning på glas, og herfra leveres mange glas i mange farver og mønstre. Blandt andet har man i omkring 25 år leveret glas til møbelvirksomheden Montana, der producerer det eftertragtede reolsystem Montana.”GLASPARTNER har et stærkt og vidtfavnende produktsortiment, og et godt fundament at bygge videre på”, Lars Gert Jørgensen, Glasfakta

GLASPARTNER tilbyder en stor variation af termoruder, energiruder, solafskærmende ruder, sikkerhedsruder, lyddæmpende ruder og persienneruder. Termorudeproduktionen foregår i Esbjerg.

Siden fusionen i 2020 er der løbende sket ændringer i ejerstrukturen af GLASPARTNER, og i juli 2022 blev Buur Invest A/S eneejer af virksomheden.

Buur Invest A/S er en familieejet investeringsfond, der investerer i mindre og mellemstore danske produktionsvirksomheder. Det nye ejerskab vil sikre, at GLASPARTNER forbliver en stærk og udviklingsorienteret leverandør af glasløsninger.Kontakt info til leverandør


GLASPARTNER - Se profil


info|glaspartner.dk
76104700Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas