« Tilbage

Bæredygtig bygning til Østre Landsret

Sidst revideret apr 2022
Triplan

Glasvægge fra Triplan i DGNB-Guld-byggeri  

Østre Landsret er flyttet ind i en ny bæredygtig, fremtidssikret bygning efter i flere år at  have haft adresse i bygninger i Bredgade og Fredericiagade. Ønsket om en mere tidssvarende og funktionel bygning for både ansatte og brugere - og en samlet adresse - har fået Østre Landsret til at rykke teltpælene op og flytte til det nye bæredygtige byggeri i Nordhavn.



Et hus med kontraster
Bygningens funktioner er en balanceakt mellem fuldt offentlige og helt private funktioner, og det udtrykkes tydeligt i arkitekturen. Overalt i bygningen ses kontrasten mellem det åbne og lukkede afspejlet både i designet og det avancerede funktionsdiagram, der nøje skelner mellem private og offentlige områder.


Triplan fuldglasvægge på alle etager
Triplan har designet og produceret alle husets glasvægge. Med fuldglasløsningen TRIPLAN LITE® leveres både lyd-, brand- og klassiske fuldglasvægge til kontorer og møderum i et ensartet design. Øverst i huset er etagerne dedikeret landsrettens personale. Nederst i huset er der offentlig adgang til retssale mm., og der er desuden et stort cafeareal



Al montering af TRIPLAN LITE® fuldglasvæggene er udført af DN Tømrer.

Se mere om Østre Landsret i artiklen på byggematerialer.dk her

Find mere information om TRIPLAN LITE® fuldglasvægge her

Få mere at vide om vores udvalg af døre til glasvægge her



Kontakt info til leverandør


Triplan - Se profil


triplan|triplan.dk
+45 43 53 99 99



Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas