« Tilbage
Simshade gratis online simuleringsværktøj

MicroShade har lanceret ny version af SimShade®

Sidst revideret okt 2020
MicroShade

I juni 2019 frigav MicroShade den første udgave af det gratis online simuleringsværktøj, SimShade®. Værktøjet introducerede en ny, holistisk måde at se på den påvirkning som forskellige solafskærmnings- og ruderingsløsninger har på facadernes samlede ydeevne. Mens den første udgave af SimShade® leverede udregninger på komponentniveau, muliggør den nye udgave også beregninger og sammenligninger på bygningsniveau.


Idéen til at oprette SimShade® opstod hos det tekniske team hos MicroShade, der havde brug for et program, der kunne udføre klimabaserede beregninger på glas- og solafskærmningssystemer. De søgte - men kunne ikke finde et program, der kunne gøre dette.

”Så vi besluttede at udvikle SimShade® for at få de oplysninger, der var nødvendige til de forskellige projekter, vi arbejder på.” siger Helle Foldbjerg Rasmussen, Head of Technical Support hos MicroShade. ”Men vi indså hurtigt, at den holistiske tilgang til evaluering og sammenligning af forskellige facadesystemer - ikke kun på tekniske værdier, men også på økonomi og miljømæssige fordele - var noget, mange andre i branchen også manglede,”


Dette er grunden til, at den anden udgave af SimShade® også lanceres på sin helt egen hjemmeside, hvor brugerne kan generere rapporter, der giver et omfattende overblik over tekniske data, økonomi og miljøspecifikationer på både komponent- og bygningsniveau.


”I dag er vigtigheden af et godt indeklima meget i fokus - og det er derfor, SimShade® også foretager evalueringer af facadesystemer på simple rumstrukturer baseret på faktiske vejrdata. Dette gør det muligt - på kun få minutter - at foretage evalueringer af det termiske indeklima, adgang til udsigt, det tilgængelige dagslys - såvel som de samlede ejendomsomkostninger over 25 år, ”siger Eik Bezzel, adm. direktør for MicroShade, og fortsætter: ”Vi mener, at beslutninger om byggeri bør omfatte disse overvejelser, idet de giver et mere reelt billede af en bygnings ydeevne. Dette har relevans for ejeren, for slutbrugeren og ikke mindst for rådgiveren. Så vi er både stolte over og glade for at gøre dette værktøj tilgængeligt for alle.”


SimShade® er tilgængelig på: Simshade.dkKontakt info til leverandør


MicroShade A/S - Se profil


info|microshade.com
+ 45 72 14 48 48Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas