« Tilbage
SageGlass Rio Business Park, Indien

SageGlass valgt til verdens største Smart Glass Projekt

Sidst revideret apr 2021
SageGlass

Google bliver den primære lejer af Rio Business Park, Bangalore, India, der opføres med SageGlass Harmony®.


Mens nogle virksomheder satser på hjemmearbejdspladser, og andre investerer i fast ejendom, opstår spørgsmålet: Hvilke krav vil medarbejderne stille til deres arbejdspladser efter pandemien? Et førende ejendomsprojekt i Indien giver et indblik i, hvordan fremtidens kontor vil blive designet med elektrokromisk glas.


En af de største ejendomsudviklere i Indien, Bagmane Group, har besluttet at arbejde med Saint-Gobain SageGlass for at skabe den største intelligente glasfacade i verden. Til den planlagte Rio Business Park, et kontorprojekt på næsten 15 hektar i Bangalore, Indien, leverer SageGlass 18.580 kvadratmeter af det elektrokrome glas SageGlass Harmony® inklusiv styring og software.


Elektrokromisk glas er i stand til automatisk at tilpasse sin farvetone til andel af sollys. Glasset giver beskyttelse mod blænding fra solen og hjælper med at regulere temperaturen inde i bygningen, samtidig med at naturligt lys kan trænge ind i rummene. Denne teknologi giver både energibesparelser og skaber en oplevelse af et luksuriøs kontormiljø. I en undersøgelse af franske teknologimedarbejdere, på et kontor udstyret med SageGlass, sagde langt de fleste af de adspurgte, at dynamisk glas har en positiv effekt på deres trivsel på arbejdspladsen.


Eksempel på SageGlass Harmony® smart rude. ©Saint-Gobain / SageGlass


”Bæredygtighed og medarbejderes trivsel bliver stadig vigtigere for bygningsejere. Takket være sin unikke positionering tilbyder SageGlass begge dele, ”siger Namrata Vora, SageGlass VP Sales Nordamerika og Indien / Asien og Stillehavet. ”Vi er meget glade for at samarbejde med Bagmane Group og for at kunne tilbyde deres lejere en sund og bæredygtig arbejdsplads i Rio Business Park. Og dette projekt vil drage fordel af nogle af vores nyeste innovationer, herunder SageGlass Harmony - det første elektrokromiske glas, der tones uden overgange. ”


”Vi stræber efter at skabe førsteklasses arbejdspladsoplevelser i verdensklasse for vores kunder”, siger Aditya Bagmane, direktør for Bagmane Group”I dette kontorprojekt har vi at gøre med en teknologikunde, der kun ønsker det bedste. Vi valgte SageGlass til denne innovative bygning, fordi virksomheden tilbyder et fremragende udvalg af intelligent glas, investerer i den nyeste teknologi og Saint-Gobain er aktiv i Indien. "


SageGlass India-teamet vil installere og idriftsætte mere end 12.000 smarte glaspaneler på Rio Business Park. Installation og montering vil forgå i samarbejde med det indiske firma Glass Wall Systems Pvt Ltd, der er den førende producent af facader i Indien.


Google vil stå som den primære lejer af projektet, fra august 2022.Billedet i toppen af artiklen er en rendering af Rio Business Parks, Bangalore, Indien © Bagmane GroupeKontakt info til leverandør


SageGlass - Se profil


jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com
+45 42 12 79 56Andre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas