« Tilbage
Dynamiske facader, persienneruder en elegant solafskærmning GLASSOLUTIONS

Dynamiske facader - med elegant solafskærmning

Sidst revideret jan 2020
GLASSOLUTIONS

Så let forbedres komforten med elegant solafskærmning

Persienneruder er mere, end de var engang. Børnesygdommene er væk, og persienneruderne har gjort deres indtog på flere af landets nye super-sygehuse, hvor hygiejne og effektiv styring af lysindfald er vigtigt. Også kontorbyggerierne har fået øjnene op for fordelene ved den dynamiske rude.

Persienneruder er ScreenLine persienner indbygget i en hermetisk lukket energirude. Med sit rolige og harmoniske udtryk stjæler persienneruden ikke billedet, og på elegant vis kan indeklima kontrolleres hensigtsmæssigt. At persiennerne er indbyggede gør, at man ikke oplever støvede persienner, persienner der klaprer mod ruden eller i værste fald ødelagte persienner.Vælg styresystem

Persienneruder fås i tre typer; som manuel, motoriseret eller solcelle-motoriseret. Den manuelt styrede persiennerude betjenes via en magnet monteret på den indvendige side af ruden, og kræver derfor ikke udfræsning i karm/ramme til drivhjul eller snoretræk. Det er muligt efterfølgende at opgradere den manuelle løsning til en motoriseret. Dette gøres ved at eftermontere en ekstern motor.

Motoriseret styring

Den motoriserede løsning kan kobles op til en eller flere persienneruder, så de agerer ens fx ved tidsstyring, så de åbner og lukker ved henholdsvis solopgang og solnedgang. Der kan være tale om en gruppe persienner i et enkelt lokale, en hel etage eller en hel facade. Et alternativ er justering via CTS-styring, der styrer komforten af bygningen. Ruderne kan fx tilsluttes i grupper efter geografisk retning. Persiennerne bliver således reguleret ved sensorsignaler, der kan komme fra solintensiteten eller soleffekten via det centrale styresystem. Endelig er der mulighed for styring via sollysets styrke. Dette sker via en udvendig føler, der måler solintensiteten.

Styring med energi fra solcelle

Den solcelle-motoriserede persiennerude styres på samme måde som den motoriserede persiennerude. Fordelen ved denne løsning er, at den får energien fra et lille solpanel på ydersiden af ruden og dermed ikke skal tilsluttes elektriciteten i bygningen.

One-stop-shopping

Hos GLASSOLUTIONS kan du handle på forskellige måder. Ud over persienneruder leverer vi også løse komponenter, den elektroniske styring samt hjælper med de tekniske installationer. Vi hjælper med rådgivning og projektering i byggeprojekter samt support og dokumentation i forbindelse med tilbud. Vores kompetencer spænder fra enkle løsninger i småhuse til styring af dynamiske energiruder i hospitals- eller erhvervsbyggeri med op til flere tusinde ruder og komplekse styringssystemer.
Kontakt info til leverandør


Glassolutions - Se profil
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 København S

glassolutionsdk|saint-gobain.comAndre artikler

Søgning

Her kan du søge efter specifik viden om glas

x

Modtag vores nyhedsbrev

Tilmeld nyhedsbrev