Glasfakta - november 2022

Glasfaltforsøg i Aarhus Kommune

En vejstrækning i Højbjerg i Aarhus har fået ny asfalt, som består af 84 procent genbrugsmaterialer, 35 procent er genbrugsglas.

Der er udlagt en strækning med "glasfalt" og en med almindelig asfalt, så man kan sammenligne holdbarheden.


Velkommen til C. R. Laurence of Europe

Vi er rigtigt glade for at byde velkommen til C. R. Laurence på Glasfakta.dk.

CRL designer og fremstiller glas og glasløsninger, dør- og facadebeslag samt bruseprodukter og tilbehør. Med mere end 50.000 produkter i sortimentet er CRL en af de helt store leverandører til glas- og værnindustrien, til arkitekter og til byggebranchen.

Alle produkter fremstilles med fokus på nem installation og sikkerhed. CRL-serien er høj kvalitet, praktiske løsninger og stærkt design.

Ardagh Group og Absolut Vodka co-investerer i brintfyret glasovn

Ardagh Group og Absolut Vodkas seneste samarbejde er investering i en brintfyret ovn til fremstilling af glas. Det nye tiltag er et væsentligt skridt i retning af at reducere CO2-udslippet fra fremstilling af de ikoniske flasker. Initiativet skal sikre Absolut Vodka i at blive fuldstændig CO2-neutral i 2030.


World Capital of Architecture 2023 - København

København er i 2023 vært for arkitekturkongressen Union of International Architects (UIA). Med hovedemnet  “Sustainable Futures – Leave no one behind” er det verdenskongressens mål at gøre arkitektur til et centralt værktøj i at opnå ​FN's 17 mål for bæredygtig udvikling.

Se de seneste artikler fra vores leverandører:UKCA-mærket, UK Conformity Assessment er det britiske produktmærke

Fra 1. januar 2021 blev UKCA-mærket gældende for en række produkter, der markedsføres og sælges i Storbritannien (England, Wales og Skotland. Nordirland har UKNI-mærket). Mærkningen gælder for de fleste varer, der allerede er underlagt krav om CE-mærkning, samt nogle øvrige kategorier. 


DM i Skills 2023

DM i Skills 2023 foregår i Fredericia i dagene 2. - 4. februar. Der skal kåres 45 nye danmarksmestre. Der skal sættes fokus på erhvervsuddannelsernes dygtigste unge, som skal inspirere andre unge til at vælge erhvervsuddannelser. 

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her