Glasfakta - oktober 2020

GLASKONGRESSEN 2021 - grøn omstilling: Glas og hvad ellers?

Glasindustrien afholder GLASKONGRESSEN 2021. Det foregår 24. november 2020 fra kl. 10-17, på Hindsgavl slot.

Der vil være prominente oplægsholdere fra ind- og udland, og boligminister Kaare Dybvad vil holde et oplæg om Regeringens bæredygtighedsmål i byggeriets praksis.

Building Green

Den 28. og 29. oktober skulle Building Green have været samlet i Forum. I stedet kommer Building Greens jubilæumsprogram med 120 talere, der sætter det nære og lokale i fokus med undertemaet 'Bæredygtig anvendelse af materialer', til dig.

7 års garanti mod delaminering

DSG Industri er leverandør af unikke løsninger inden for glas, de giver nu syv års garanti mod delaminering og misfarvning af hærdet, lamineret glas til f.eks. etagebyggeri, kontorer og altaner.


Ny publikation guider arkitekter i verdensmålene

”De 17 Verdensmål – Sådan kommer I i gang!” er ud givet af Danske Arkiteksvirksomheder og er en guide for både den erfarne ”verdensmålskender” og – nok flertallet – os der har hørt om målene, men stadig ikke helt har grejet hvordan, hvorfor og hvor verdensmålene kan bruges til fx at understøtte vores egen virksomhed.


Kan med fordel læses af andre end arkitekter.

SBi-anvisning 272 om BR18, 2. udgave

Ny opdateret udgave af SBi-anvisning 272, anvisningen giver et godt overblik over BR18 ved at samle hele kravteksten og flette den sammen med de vigtigste vejledningstekster og SBi´s uddybende anvisningstekst.

Hustypebeskrivelser

Hustypebeskrivelser er en del af tilstandsrapporten. Fra 1. oktober 2020 ændres hustypebeskrivelserne, så der fremover vil være i alt 15 hustypebeskrivelser samt en beskrivelse af "udefineret hustype". Det er generelle beskrivelser af hustyper ud fra kendetegn og byggeteknik.

Nyt blad fra BYG-ERFA

Erfaringsbladet gennemgår de vigtigste årsager til termisk brud og omtaler en række forholdsregler, der kan imødegå brudrisikoen. 31) 20 09 28 ERSTATTER Termisk brud i glas (31) 98 03 25.

EuroSkills kommer til Danmark i 2024

EuroSkills 2024 afholdes i MCH Messecenter Herning. De europæiske mesterskaber vil samle op mod 700 unge talenter fra omkring 30 nationer til konkurrence i 35-40 forskellige fag. Over de tre konkurrencedage forventes 80.000-100.000 tilskuere at møde op.

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her