Glasfakta ønsker Glædelig Jul

Vi ønsker alle en Glædelig Jul og et Godt Nytår

Julen nærmer sig. Får du tid mellem alle juleforberedelserne, så læs vores artikel om Julekugler og julepynt.
Vi ser nu frem til 2021, hvor vi - sammen med branchen og vores leverandører - vil gøres vores til at fremme informationen om glas og de mange muligheder, som glas giver.

Vi siger tak for jeres interesse og for de mange spændende løsninger og bidrag fra vores leverandører.

Vi ønsker alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår.
På gensyn i 2021.

Sildene bliver leveret i et glas fra Ardagh Glass Holmegaard

Du har sandsynligvis haft et glas fra Ardagh Glass Holmegaard i hånden på et eller andet tidspunkt, enten i form af en øl eller et glas med sild.

Glasset til sild blev designet i 70'erne, inspirationen er hentet fra en skibslanterne. Glasset er stadig i produktion.

Mirit Glas opnår ISO 9001:2015-certificering

Den moderne verden kræver, at der er fokus på kvalitet og kvalitetsstyring. Derfor har Mirit Glas taget skridtet til at blive ISO 9001:2015-certificeret.

Nye energikrav til vinduer udskydes til 1. februar 2021

Der er opnået politisk enighed om at forlænge overgangsperioden til de nye energikrav for vinduer og døre med en måned, frem til 1. februar 2021.

Nye guider hjælper med bæredygtighed

Energistyrelsen, KL, Realdania og tre kommuner lancerer det digitale værktøj Boliganalysen. Værktøjet skal gøre det nemmere for landets kommuner at rådgive borgerne om fordelen ved at energirenovere deres bolig. Potentialet er stort – bygninger står for godt 40% af Danmarks samlede energiforbrug.

Slots- og Kulturstyrelsen udgiver en samling af faglige retningslinjer

Slots- og Kulturstyrelsen er i færd med at udgive en samling af faglige retningslinjer, der skal bidrage til en mere ensartet og gennemsigtig forvaltning, når det gælder behandling af byggesager på fredede bygninger.

Bekendtgørelse om ændring af bekendtgørelse om BR18

BEK nr 1872 af 07/12/2020. Ændring af reglerne i BR18 vil forlænge overgangsordningen for anerkendte statikere til udgangen af 2021.

Glasantenner og vinduer, der mindsker signaldæmpningen

Glasflader med energiglas giver ofte problemer med mobildækningen. T-Mobile og AGC har testet glasantenner og vinduer, der kan være med til at mindske signaldæmpningen.

Glasantenner til mobilnetværk kan bl.a. være en ideel løsning til historiske bygninger i bycentrum, hvor der typisk er mange restriktioner. Vinduesglas, der mindsker signaldæmpningen, vil ikke kun være relevant i industribygninger, men vil også kunne anvendes f.eks. i toge, hvor der skal være god dækning.


bo-glas a/s får ny ejer

Glaspartner ApS i Esbjerg har overtaget ejerskabet af bo-glas a/s. Den tidligere ejer og direktør Per Sørensen vil fortsat være tilknyttet bo-glas som produktionschef i Brønderslev.

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her