Glasfakta - december 2020

Nye produkter og inspiration

Fremvisning af nye produkter og løsninger til inspiration er et væsentligt område på Glasfakta.dk. Nedenfor finder I et par af de seneste nyheder fra vores leverandører.

Triplan's New Yorker vægge i Carlsbergbyen

Det industrielle look, rå træbetonlofter, patineret murværk og lyse epoxygulve giver karakter til indretningen af kontorlokalerne i Theodora Hus.

Pilkington SaniTise™ bekæmper vira

Pilkington SaniTise™ er et transparent belagt glas, der har til formål at skabe en verden, der er sundere, renere og mere sikker. UV-eksponering fra dagslys giver den pyrolytiske belægning antimikrobielle egenskaber og aktivitet mod indhyllede vira på glasoverfladen.

Glaseksperten leverer specialløsninger med wow-effekt til luksushotel

Et kig gennem etager, glasværn og granitsøljer med 24 unikke glasstykker er blandt de skræddersyede glasløsninger, som pryder den gamle postcentral i København, der er blevet forvandlet til det eksklusive Hotel Villa Copenhagen.

Nye guider hjælper med bæredygtighed

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger udvikler for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen guider til at hjælpe håndværkere m.fl. med den nye frivillige bæredygtighedsklasse.

22 af 24 udstillingsstande solgt

Glass og Facadeforeningen i Norge lancerede i sommer projektet ”VERDENS BEDSTE MATERIALER”. Foreningen har reserveret en 600 m2 pavillon på Bygg Reis Deg i oktober 2021. Pavillonen skal vise branchens professionelle bredde.

Se spændende løsninger med farvet glas

Vanceva® Color leverer farvet folie til lamineret glas, og på deres hjemmeside kan du se kreative kombinationer af glas, arkitektur og design.


Nyt værktøj fremmer tolerancen i byggeriet

Hjemmesiden tolerancer.dk sætter rammerne for godt håndværk og mindsker konflikterne mellem byggeriets parter. Værktøjet har fået et ansigtsløft, så det er lettere at bruge på byggepladsen, tegnestuen og i undervisningen.

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her