Glasfakta - december 2020

Nye produkter og inspiration

Fremvisning af nye produkter og løsninger til inspiration er et væsentligt område på Glasfakta.dk. Nedenfor finder I et par af de seneste nyheder fra vores leverandører.

Triplan's New Yorker vægge i Carlsbergbyen

Det industrielle look, rå træbetonlofter, patineret murværk og lyse epoxygulve giver karakter til indretningen af kontorlokalerne i Theodora Hus.

Se artiklen om NEW YORK væggen.

Pilkington SaniTise™ bekæmper vira

Pilkington SaniTise™ er et transparent belagt glas, der har til formål at skabe en verden, der er sundere, renere og mere sikker. UV-eksponering fra dagslys giver den pyrolytiske belægning antimikrobielle egenskaber og aktivitet mod indhyllede vira på glasoverfladen.

Læs mere her.

Glaseksperten leverer specialløsninger med wow-effekt til luksushotel

Et kig gennem etager, glasværn og granitsøljer med 24 unikke glasstykker er blandt de skræddersyede glasløsninger, som pryder den gamle postcentral i København, der er blevet forvandlet til det eksklusive Hotel Villa Copenhagen.

Læs mere her.

Nye guider hjælper med bæredygtighed

Videncenter for Energibesparelser i Bygninger udvikler for Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen guider til at hjælpe håndværkere m.fl. med den nye frivillige bæredygtighedsklasse.

Her kan du downloade de første tre guider; Ressourceanvendelse på byggepladsen, Problematiske stoffer og Afgasninger til indeklimaet.

22 af 24 udstillingsstande solgt

Glass og Facadeforeningen i Norge lancerede i sommer projektet ”VERDENS BEDSTE MATERIALER”. Foreningen har reserveret en 600 m2 pavillon på Bygg Reis Deg i oktober 2021. Pavillonen skal vise branchens professionelle bredde.

Læs mere her.

Se spændende løsninger med farvet glas

Vanceva® Color leverer farvet folie til lamineret glas, og på deres hjemmeside kan du se kreative kombinationer af glas, arkitektur og design.

Se de flotte løsninger her.

Læs om Gennemfarvet transparent glas på Glasfakta.dk

Nyt værktøj fremmer tolerancen i byggeriet

Hjemmesiden tolerancer.dk sætter rammerne for godt håndværk og mindsker konflikterne mellem byggeriets parter. Værktøjet har fået et ansigtsløft, så det er lettere at bruge på byggepladsen, tegnestuen og i undervisningen.

Læs mere her.


Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her