Glasfakta - Februar 2019

Glasfakta.dk - profilering af din virksomhed

Glasfakta.dk er et af glasbranchens samlingspunkter og en alsidig platform for glas, vinduer og facader med inspiration og spændende løsninger kombineret med værdifuld viden og fakta.


I denne særudgave af Glasfaktas nyhedsbrev fortæller vi om, hvordan virksomheder, der arbejder med eller rådgiver omkring glasløsninger i byggeri, kan bruge Glasfakta.dk til at profilere virksomhedens produkter, løsninger og kompetencer.

Profilpakker på Glasfakta.dk

Der er forskellige muligheder for profilering på Glasfakta.dk, og profilpakken kan sammensættes individuelt, så den præcist matcher virksomhedens behov og ønsker til en skarp profil.


Kom med i leverandørregisteret med logo, firmaprofil og kontaktdata. Firmalogoet vises også i bånd på forside og i leverandøroversigten – med link til din firmaprofil.


Præsenter virksomhedens produkter og løsninger i artikler med beskrivelse og billeder. Produktbilleder vises med billedtekster og link til egen hjemmeside.


bannerannoncer på Glasfakta.dk. Topbanner og boksbanner vises på forside og udvalgte artikelsider, der er relevante for firmaets produkter.


Glasfakta.dk-abonnement med firmalogin til alle artikler er indeholdt i alle profilpakker. Se priser her.


Skal du med? Ring på tlf. 86 266 244 eller send mail på salg@glasfakta.dk.

Virksomheder på Glasfakta.dk

For glarmestervirksomheder, glasproducenter, leverandører af glasfacader og glaskonstruktioner, vinduesproducenter, rådgivere og arkitekter – ja, for alle med interesser i glasbranchen – kan Glasfakta.dk være en god mulighed for at fremvise virksomhedens produkter, løsninger og kompetencer.


En lang række virksomheder udnytter i dag Glasfakta.dk som platform for profilering. Det drejer sig bl.a. om: Glassolutions, Glaseksperten, Glarmestre Snoer & Sønner, Vitral, SageGlass - Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic, Schüco, schmidt hammer lassen architects, Pilkington Floatgals AB - NSG Group, Svane Glas, Q-railing Scandinavia, REDTZ Glas & Facade, DEKO, rådgivende ingeniørfirma Ole. G. Jørgensen.


Et eksempel på firmaprofil kan ses her med link til virksomhedens artikler og pressemeddelelser samt billeder af virksomhedens løsninger. Se her.


Som eksempel på præsentation af produkter og løsninger i artikler med beskrivelse og billeder, se her.

Vi tilbyder rådgivning og kurser

Glasfakta.dk tilbyder ud over information og vejledning direkte sparring og rådgivning for bygherre, entreprenører, leverandører eller arkitekter, som ønsker konkret bistand til løsning af aktuelle byggesager eller problemstillinger.


Herudover afholdes kursus og foredrag om glas for alle interesserede – gerne tilpasset aktuelle ønsker. Kurser og foredrag kan være for virksomheder, institutioner og foreninger. Se f.eks. her.


Der er jo stor viden og erfaring hos ophavsmændene bag Glasfakta, der oprindelig er opstået i et samarbejde mellem ingeniør Carl Axel Lorentzen og ingeniør Lars G. H. Jørgensen. Carl Axel Lorentzen har mere end 30 års erfaring inden for glasbranchen og teknisk information til glaskunder i Danmark og Norden, og Lars G. H. Jørgensen har mere end 20 års erfaring med projektering af glas- og facadekonstruktioner. Se mere her.

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her