Glasfakta maj 2017

Husk tilmelding til Glasfakta kursus

Der er stadig mulighed for tilmelding til Glasfaktas kursus om det kommende BR18. Kurset indeholder foreløbig viden om BR18 herunder certificeringsordninger for konstruktioner og brand. Vi kommer også omkring glasvalg i henhold til BR15, funktionsglas, energi og indeklima med mere.


Mandag d. 29. maj 2017 kl. 12:30-16:30 på Montra Hotel Sabro Kro, Sabro
Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 12:30-16:30 på Emmaus Galleri & Kursuscenter, Haslev


Kurset henvender sig til medarbejdere, der i tilbuds-, projekterings- og/eller udførelsesfasen arbejder med planglas og termoruder i byggeri.

Se mere om kurset og tilmelding her.

Ny Værnløsning - Værn+®

Værn+® er et produkt som er udviklet sammen med Europas førende leverandør af folier. Folien i glasset er meget modstandsdygtig overfor delaminering og derfor kan Glaseksperten, som de eneste, tilbyde en 5 års garanti mod delaminering på Værn+®.

Se mere her.

Læs om "Delaminering af glas" på Glasfakta

SnoerGlas styrkes af navneændring i datterselskab

Som del af sin strategi har moderselskabet Glarmestre Snoer og Sønner samlet sit datterselskab, GGF 2010 ApS, under Snoer-navnet.

Glarmestre Snoer og Sønners anerkendte håndværkskompetencer samles således med Snoer Alus styrke inden for glasfacader og systemløsninger. SnoerGlas står nu endnu stærkere i markedet, når det drejer sig om glas i kombination med alu, træ eller stål.

Læs mere her.

Kreativ montering af SnoerGlas i Lyngby
Kreative løsninger er taget i brug af Glarmestre Snoer og Sønner i forbindelse med energirenoveringen af Lyngby Stadsbibliotek. Her er bibliotekets store glasfacader blevet udskiftet til moderne energiruder indefra - mens biblioteket har været i almindelig drift.

Læs mere her.

Inwido køber Bøjsø Døre & Vinduer

Inwido fortsætter således med at udbygge sin portefølje af danske vinduesproducenter, der udover det nye opkøb tæller KPK Døre & Vinduer, Outline Vinduer, Frovin Vinduer & Døre og Outrup Vinduer & Døre.

Læs mere her.

Følg Glasfakta på LinkedIn og Facebook

Du kan følge Glasfakta på LinkedIn og Facebook. Her vil vi løbende inspirere dig med spændende løsninger og muligheder inden for glas.

Klik på nedenstående links, så kommer du ind på vores firmasider, hvor du kan blive tilknyttet.

Linkedin
Facebook


Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her