Glasfakta april 2017

SWISSPACER varmkanter - lav varmeledningsevne og høj energieffektivitet

Fra et energiperspektiv er det særlig kanten på glasset som er det svage punkt. En vigtig faktor er derfor varmeegenskaberne i afstandslisten i termovinduerne, den såkaldte varmkant. Profiler fra SWISSPACER er en intelligent kombination af et plastprofil med ekstrem lav varmeledningsevne og en højteknologisk forseglingsfolie med meget høj energieffektivitet.

SWISSPACER’s kvaliteter bekræftes af det tyske testinstitut Rosenheim. SWISSSPACER har netop indgået aftale med det store tyske vinduesfirma Finstral.

Læs mere om SWISSPACER varmkant her på Glasfakta.

Nyt energimærke, slut med plusser

Markant opstramning af energimærket gør det mere ambitiøst og lettere at overskue for forbrugerne. Fremover vil A-mærket kun være forbeholdt de absolut mest energieffektive produkter.

Læs mere på Energistyrelsens hjemmeside

Derudover skal der strammes op på de seneste års fejl og sjusk med energispareindsatsen. Derfor styrker energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt kontrollen ved at tilføre 115 mio. kr. frem mod 2021 til området. Pengene går til op til 20 nye ansatte i Energistyrelsen og Energitilsynet.

Først i Danmark og Norden med svanemærket vinduespolering

Anders Andersens Rengøring er landets største leverandør af vinduespolering og er nu også først i både Danmark og Norden til at levere svanemærket vinduespolering.

De nye kriterier for vinduespolering, som Anders Andersens Rengøring nu har dokumenteret, at de lever op til, omfatter bl.a. krav til kvalitetssikring, brændstofforbrug, kemiindhold og arbejdsmiljø.

Læs mere her

Læs om Svanemærket og vinduesproducenter her.

Høring over udkast til ændring af bygningsreglement 2015 (BR15)

Trafik-, Bygge- og Boligstyrelsen har udarbejdet et udkast til ændringer af de administrative bestemmelser i BR15, så det bliver nemmere for boligejere at opføre garager, carporte og lignende bygninger. Samtidig bliver kravene til tilgængelighed for enfamiliehuse ændret. Høringsfristen er den 10. maj 2017.

Se mere her.

Glasfakta afholder kursus om det kommende BR18

Kurset indeholder foreløbig viden om BR18 herunder certificeringsordninger for konstruktioner og brand. Vi kommer også omkring glasvalg i henhold til BR15, funktionsglas, energi og indeklima med mere.

Kurset afholdes både i Jylland og på Sjælland.

Mandag d. 29. maj 2017 kl. 12:30-16:30 på Montra Hotel Sabro Kro, Sabro
Tirsdag d. 30. maj 2017 kl. 12:30-16:30 på Emmaus Galleri & Kursuscenter, Haslev

Kurset henvender sig til medarbejdere, der i tilbuds-, projekterings- og/eller udførelsesfasen arbejder med planglas og termoruder i byggeri.

Se mere om kurset og tilmelding her.

AMU-kursus, Mekanisk indbrudssikring

Så kom der hul på de nye AMU-uddannelser for at få eller fastholde certificering i henhold til F&P's kravspecifikation for mekanisk sikring:

Kurset afholdes den 12. - 14. juni 2017, på TEC, Technical Education Copenhagen - Telegrafvej 9, 2750 Ballerup

Uddannelsen er udviklet til faglærte og ufaglærte personer, som arbejder eller ønsker at arbejde inden for det låsetekniske område.

Læs mere om kurset her. Skriv 425274835402 i søgefeltet.

SBi-anvisning 217 - Udførelse af bygningsakustiske målinger

Bygningsreglement 2015 indeholder krav til det akustiske indeklima i bygninger, og kommunerne kan i byggetilladelser stille krav om, at der foretages dokumentationsmålinger i den færdige bygning. Denne anvisning definerer og beskriver udførelse af disse bygningsakustiske målinger i relation til bygningsreglementet.

Læs mere her.

Giv din virksomhed en stærk profil på Glasfakta.dk

På Glasfakta.dk kan du møde dine kunder og præsentere din virksomhed, produkter og løsninger.

Se de spændende muligheder her og få sammensat en pakke, der præcis matcher dit behov og giver dig den stærkeste profil.

Se annoncepriser her.

Vil du vide mere, så send os en mail på salg@glasfakta.dk.

Afmeld nyhedsbrev her Problemer med at læse denne mail? - Klik her