DEKO
Mårkærvej 11
2630 Taastrup
Mail: info|deko.dk

DEKO

DEKO har i mere end 45 år udviklet produkter til indvendigt byggeri, og vi er i dag en velkonsolideret virksomhed med et internationalt, anerkendt brand. Vi er én af Skandinaviens førende udbydere af glasvægge og én af Danmarks største tømrer- og snedkervirksomheder med speciale i indretning af kontor-, erhvervs- og institutionsbyggerier. Derudover eksporterer vi til mere end 50 forskellige lande i Asien, Europa, Afrika og Mellemøsten.


I næsten 5 årtier har vi udviklet brandklassificerede glasvægge og tilhørende glasdøre. Vores succes igennem årene er baseret på veldokumenterede produkter, kundedreven produktudvikling og professionel kundeservice.


Kun det bedste er godt nok

Vores produktudvikling er funderet på et solidt dokumentationsgrundlag – for vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Da vi selv tænker og arbejder som entreprenør, er alle vores produkter og løsninger udviklet med udgangspunkt i effektiv bygbarhed. Resultatet er en bred og gennemtestet produktlinje, der lever op til alle myndighedskrav, og produkterne er godkendt og certificeret efter de højeste standarder.


I DEKO har vi stor fokus på at levere ydelser og produkter i topkvalitet, så vores kunder altid oplever en meget tilfredsstillende leverance fra os.