SageGlass
Vetrotech Saint-Gobain Nordic & Baltic
Robert Jacobsens Vej 62A
2300 København S
Mail: jacobketner.vidkjaer|saint-gobain.com

SageGlass

Dynamisk vejr, dynamisk glas til dynamiske facader

SageGlass er en del af Saint-Gobain, og beskæftiger omkring 300 mennesker. SageGlass leverer høj kvalitet indenfor elektrokrom glas med branchens mest moderne produktion.

Er du Arkitekt, Ejendomsbesidder eller Glasentreprenør, er SageGlass en løsning der bidrager til et bedre arbejdsmiljø i erhvervsbygninger og til miljøet.

Det er ikke et normalt glas, men en del af grundkonstruktionen af bygningens facade. Opbygningen er som en termorude - dobbelt eller trelags opbygning! Men med SageGlass kan du eliminere dine omkostninger på anden solafskærmning, reducere dine omkostning på nedkøling, og reducere dit behov for kunstig belysning. Samtidig med at du bevarer udsigten for brugerne og dermed er med til at øge produktiviteten, sikre dagslys og fjerne gener ved solblænding og varme.

SageGlass er pioneren indenfor elektrokrom glas, der startede ideen om, at ejendomme skal kunne kontrollere netop solvarmen, energi tilskud, dagslys og solblænding i bygningen, uden at fjerne udsigten for brugerne. Dette gøres ved at tone glasset dynamisk efter behov.

Forestil dig et uhindret udsyn hele dagen, ingen persienner, jalousier, gardiner, markiser o.m.a. Til at blokere udsynet. Når solen påvirker sensorerne på bygningens yderside, toner glasset sig automatisk efter, hvor meget lys og sol der er, samt hvor og hvornår det er på dagen, ugen, måneden og året, fuldstændig dynamisk og lydløst. Lt-værdi fra 60% > 1%, og en solfaktor G-Værdi fra 0,38 > 0,03 i samme glas.

Slip for vedligeholdelsesomkostninger ved anden mekanisk solafskærmning, SageGlass er vedligeholdelses frit. Ruderne skal bare pudses. SageGlass er i øvrigt ligeglad om det blæser.

SageGlass styres automatisk, fjernbetjent eller med en kontakt monteret, eller nyd komforten ved den fuldautomatiske løsning gennem bygningens BMS system.

Derudover er dette smarte glas perfekt til skylights og naturligvis facader.

Vores virksomhed har udviklet på elektrokrom glas siden 1989 og i dag har vi 28 års erfaring inden for smart glas, med over 700 referencer på verdensplan.Relaterede artiklerVideoer fra leverandør

Glatt Tower – 12 etagers glasfacade med elektrokrome glas fra SageGlass
AGU valgte SageGlass for at forbedre forholdene for medarbejdere
Udsigten kan nydes uhindret takket være SageGlass
Smart glass fra SageGlass gør, at Hotel Warwick overholder energiregler
Forestil dig en bygning med SageGlass, der sparer energi og giver dig energi
Dynamisk glas fra SageGlass sikrer et godt indeklima til de ansatte
SageGlass tilbyder den bedste komfort for restaurantens gæster til enhver tid
Bühler AG i Schweiz, valgte SageGlass for at fremme trivsel, komfort
Dynamisk glas til dynamiske facader, se HarmonyTM fra SageGlass i funktion
LIDL i Tyskland vil skabe bæredygtige butikker med Smartglas fra SageGlass